Értesítő

Díjazták a megyei focistákat

2014-07-08 19:06:06

A hagyományos díjátadóval zárta a 2013/2014-es idényt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatósága. A Simonyi iskolában rendezett eseményen több tucat kupa és több száz érem talált gazdára.

A hagyományos eseményt Csik Ferenc nyitotta meg. – Köszönöm, hogy eljöttetek, úgy gondolom, hogy szép évet zárunk – mondta az MLSZ Veszprém megyei igazgatója, aki kiemelte: az elmúlt szezonban több új-donságot is bevezettek, és ezek jó fogadtatásban részesültek mind a csapatok, mind a szurkolók részéről.

A legnagyobb dobás egyértelműen a Magyar Kupa Veszprém megyei döntőjének és bronzmeccsének megrendezése volt. A pápai Perutz stadionban megtartott fináléról lapunk is részletesen beszámolt, a Csetény (megye I) és a Dörögd-Halimba (megye III) remek hangulatú, élvezetes és igencsak látványos összecsapást produkált. A díjátadó résztvevői

megtekintették az eseményt összefoglaló videós összefoglalót, amelyet a Veszprém Tv készített. A megyei kupagyőztes a Csetény lett, a csapat ez al-kalommal ezért és a bajnoki ezüstérméért is díjat kapott. Csakúgy mint az összes bajnokság 1–3 helyezettje, valamint a gólkirályok. Kitüntetésben részesültek az utánpótlás képviselői, valamint a hölgyek legjobbjai is.

Csik Ferenc szót ejtett a szintén új kezdeményezésnek számító Téli-kupa felkészülési tornáról, amelynek ugyancsak remek volt a fogadtatása. Császár László társadalmi elnök, Tapolca polgármestere pedig azt emelte ki, hogy sosem volt még ennyi pénz a magyar labdarúgásban. Veszprém megyét jól gazdálkodó, eredményes térségnek nevezte és arra buzdított mindenkit, hogy éljenek a különböző pályázati és fejlesztési lehetőségekkel.

– Nem gondoltam volna, hogy itt állok majd, hiszen korábban felnőttmezőnyben sosem voltam gólkirály – nyilatkozta lapunknak a megye I-es gólkirályi cím idei birtokosa, Talián Krisztián. Az ösküiek támadója hivatalosan 28 találattal zárt, ám valójában 29 alkalommal volt eredményes, az egyik gólját véletlenül csapattársának könyvelték el. – Szerencsére nem ezen múlt. A célom az volt, hogy eredményesebb legyek, mint az előző idényben és szerencsére ez sikerült. Jó kis csapat jött össze Öskün, kár, hogy levontak tőlünk négy pontot (a serdülőegyüttes létszámhiánya miatt – a szerk.), azzal meg lett volna a dobogó is – fogalmazott a 24 éves játékos, az első ösküi gólkirály, akit az utóbbi hetekben természetesen több helyről is megkerestek, de elképzelhető, hogy a következő évedban is mostani csapata színeiben ontja majd a gólokat.

(Forrás: Napló, www.veol.hu)

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

2014-07-08 19:06:06

Díjazták a megyei focistákat

További hírek

Közérdekű
Amatőr sportszervezői tanfolyam indul Veszprém megyében

2018-01-23 22:13:17

Amatőr sportszervezői tanfolyam indul Veszprém megyében

A Magyar Labdarúgó Szövetség sportszervezői tanfolyamot indít megyénkben.

Általános

2018-01-17 22:10:06

"Sóska, sültkrumpli" - Jó hangulatú előadás a Veszprém Megyei játékvezetőknek

Rendhagyó színházi előadáson vehettek részt megyénk játékvezetői a Veszprém Megyei Igazgatóság szervezésében.

Általános
Megyei  Igazgatóságok Labdarúgó  Tornája Hódmezővásárhelyen

2018-01-15 11:11:54

Megyei Igazgatóságok Labdarúgó Tornája Hódmezővásárhelyen

A megyei Igazgatóságok között megrendezett tornán első helyezést ért el a Veszprém megyei csapat.

Bajnokság
Ünnepi jókívánságok

2017-12-18 13:03:34

Ünnepi jókívánságok

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!

Szponzorok