Alap edzőképzés Veszprémben

2024. július. 08., 13:32   |    

Alap edzőképzés Veszprémben

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet a 2024-es szezon őszi félévében.

 

A tanfolyamra történő jelentkezés feltételei (a részletes leírás alább olvasható):

  • Betöltött 18. életév, az életkort érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni Érvényes
  • sportorvosi igazolás; vagy 30 napnál nem régebbi munkaegészségügyi igazolás (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy 30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolás (egészséges, sporttevékenységet végezhet)
  • Erkölcsi bizonyítvány, mely dokumentum a jelentkezéstől számított 30 napnál nem régebbi

Jelentkezési időszak: A tanfolyamokra történő jelentkezés Vármegyékre lebontva az alábbi menetrend szerint történik.

  • Jelentkezési időszak kezdete: 2024.07.08.
  • Jelentkezési időszak vége:2024.08.05. 16:00

A jelentkezés folyamata: A tanfolyamra kizárólag a személyes MOK-profilban lehet jelentkezni. Amennyiben még nincs profilja, kérjük a jelentkezési időszak előtt regisztráljon a https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/ oldalon, hogy a tanfolyamra jelentkezni tudjon.

A tanfolyami jelentkezés a személyes MOK-profilban a KÉPZÉSEK fül alatt, a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó JELENTKEZÉS gomb megnyomásával kezdhető meg.

A JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a képzés összefoglalója jelenik meg. A jelentkezési lapon a JELENTKEZÉSI DOKUMENTUMOK FELTÖLTÉSE KÖTELEZŐ!

Az oldal alján a csillaggal megjelölt GDPR, jelentkezési szabályzat kötelező elfogadása után (a másik két szabályzat elfogadása opcionális) a JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető a jelentkezés. Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy megerősítő e-mailt küld. (Kérjük mindig ellenőrizze a kéretlen/spam mappát is!)

 Feltöltendő dokumentum: Érvényes sportorvosi igazolás vagy 30 napnál nem régebbi munkaegészségügyi igazolás (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy 30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolás (egészséges, sporttevékenységet végezhet)

Bemutatandó dokumentum: Az erkölcsi bizonyítványt a felvételi eljárás napján, a helyszínen kell bemutatnia a jelentkezőknek. A jelentkező kizárólag a tényleges erkölcsi bizonyítvány megléte esetén vehet részt a felvételi eljáráson, a megkérést igazoló bizonylat nem elegendő! FELVÉTELI ELJÁRÁS A felvételi eljárás egy gyakorlati tesztpálya teljesítéséből és egy szóbeli elbeszélgetésből áll.

Helyszín/Időpont: Veszprém VFC USE Pálya

Gyakorlati tesztpálya teljesítése, mely az alábbi linken érhető el: https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/file/newse/84/file/kozponti-gyakorlati-labdarugo-edzo-felveteli-teszt.pdf

A felvételi eljárás gyakorlati részén sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés. A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt. A felvételi elbeszélgetés célja megismerni a jelölt pályaorientációra vonatkozó motivációs bázisát és képet alkotni az edzői pálya/munka világában történő tájékozottságáról.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a tanfolyamokra létszámkorlát nélkül lehet jelentkezni. A jelentkezési határidő lezártáig a tanfolyamokra bármikor lehetőség van jelentkezni, így nem szükséges már a regisztráció megnyitásakor megtenni ezt. Egy jelentkező csak egy tanfolyamra jelentkezhet! A felvételi eljárás érvényes teljesítése nem jelent automatikus felvételt! Ha az érvényesen felvételizettek száma meghaladja a felvehetők keretszámát, úgy a felvételi eljárás során kialakult rangsor alapján történik a felvétel.


További hírek

Bajnokság
60 év felett is komoly tempót diktáltak a veteránok

2024-10-05 10:16:03

60 év felett is komoly tempót diktáltak a veteránok

A legutóbbi megmérettetésnek Veszprém műfüves pályája adott otthont a 60 évet betöltött labdarúgók tornájának. A veteránok hétről-hétre, hónapról-hónapra bizonyítják, hogy még mindig képesek magas szinten futballozni.

Bajnokság
Tóparti csata az elsőosztályban

2024-10-05 10:12:58

Tóparti csata az elsőosztályban

A VEHIR.HU vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a címvédő Balatonalmádi tóparti riválisával, a Balatonfüredi USC-t fogadja szombaton 15.00 órakor.

Bajnokság
Nem tudott meglepetést okozni a RAC

2024-10-01 10:14:05

Nem tudott meglepetést okozni a RAC

A címvédő Balatonalmádi magabiztos, 4-0-s diadalt aratott a Pét vendégeként a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában.

Bajnokság
7. forduló következik

2024-09-27 08:41:48

7. forduló következik

A címvédő Balatonalmádi SE a Péti MTE vendége lesz a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal következő fordulójában.

Szponzorok