Az 1. Futsal Club Veszprém gyűjtése a beteg gyerekek gyógyulásáért!

2016. október. 19., 11:02   |    

Az 1. Futsal Club Veszprém gyűjtése a beteg gyerekek gyógyulásáért!

SAJTÓKÖZLEMÉNY 2016. október 17.

Az 1. Futsal Club Veszprém gyűjtésbe kezd a beteg gyerekek gyógyulásáért – az egyesület a Bébimentő Alapítványon keresztül a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályát kívánja támogatni, nem is akárhogy.

Rajki Tamás, az 1. Futsal Club Veszprém ügyvezetője az adománygyűjtés kapcsán kiemelte: egy csapat életében a nehezebb időszakokkal való közös megküzdés fontos szerepet játszik, hiszen ezeknek az akadályoknak a leküzdése a közösség erősítését, egyúttal a siker újraértelmezését segítik elő. – Játékosainkkal együtt fontosnak tartjuk, hogy ne feledkezzünk el azokról, akiknek szükségük van a segítségre.

Hozzátette: a Március 15-i csarnokban vívott szinte teltházas mérkőzések lehetőséget teremtenek azoknak az emberek és sportszerető látogatók megszólítására, akiknek módjukban áll segíteni másokon. A klub a folyamat első lépéseként a 2016. október 20-i hazai mérkőzésen szervez egy látványos akciót, mely keretén belül a szurkolókat arra kérik, hozzanak magukkal és dobjanak be a pályára a mérkőzés kezdete előtt egy-egy plüssállatot a beteg gyerekek gyógyulásáért. Az egyesület a Bébimentő Alapítványon keresztül a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályát fogja támogatni, az idei évben hátralévő hazai mérkőzések során a bejáratnál kihelyezett ládába érkező adományokat pedig szintén az alapítványnak ajánlják fel. Az 1. Futsal Club Veszprém–Haladás Futsal összecsapást 18 órától az M4 élőben közvetíti. Mikor: 2016. október 20. 18 óra Hol: 8200 Veszprém, Március 15-i úti Sportcsarnok Gyere szurkolni és dobj egy plüssállatot a beteg gyerekek gyógyulásáért!  

További hírek

Általános
Torna-győztes a VFC USE Lány U15-ös csapata

2020-02-16 08:50:24

Torna-győztes a VFC USE Lány U15-ös csapata

Veszprém Megyei Futsal tornasorozatot az U15-ös lányoknál harmadszor is bajnok a Donát Máté vezette VFC USE

Általános
Műfüves pálya Sümegprágán

2019-09-18 18:20:51

Műfüves pálya Sümegprágán

Szponzorok