Az edző értékel: Ajka Kristály

2018. december. 20., 09:23   |    

Az edző értékel: Ajka Kristály

Az edző érzékel: Ajka Kristály SE

5. Ajka Kristály SE
17 mérkőzés: 10 győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség, 49-28 gólarány, 32 pont

Az Ajka Kristály a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának egyik legpatinásabb klubja hosszú évek óta. Az elvárás is változatlan velük kapcsolatban az elmúlt esztendők eredményeit figyelembe véve. Vagyis: az első ötben kell végezni a "kis" Ajkának. Ezt a tervüket ezúttal is teljesítették kiegyensúlyozott szerepléssel, eredményes támadó futballal megspékelve. Sipos Tamás vezetőedző tanítványai csak a nagy csapatok elleni rangadókon nem tudtak maradandót alkotni, meglepetést okozni.

 

Sikerült meghatározó képességű játékosokat igazolni nyáron, így nem kellett változtatni az eredeti célkitűzéseinken, ezért az első öt helyezett közé kerülés reális terv volt és marad is a bajnokság végéig - mondta Sipos Tamás vezetőedző . - Létszámban és tudásban is megvagyunk hozzá. Igazán örvendetes volt, hogy eredményes, gól gazdag futballal tudtuk megörvendeztetni szurkolóinkat. Több olyan győzelmünk is volt, amely minden igényt kielégített. Csak a rangadókon nyújtottunk a vártnál gyengébb teljesítményt. A Veszprémmel és a Füreddel nem tudtunk mit kezdeni. Még úgy sem, hogy a tópartiak ellen sokáig, a 65. Percig vezettünk. Négy vereségünket tőlük ( a VLS-sel már kétszer játszottak) szedtük össze, mert az Úrkút is egy góllal elvitte a három pontot. Amit igazán sajnálok az a TIAC és a rátótiak elleni  hazai döntetlen. Ha az a két győzelmünk meglenne, ott volnánk a Tihany nyakán, akik jönnek hozzánk a tavaszi folytatás második hetében. Egyébként azt gondolom, hogy a tabella első három helyezettje már beérhetetlen. A tihanyiakkal és az Almádival hármasban döntjük el, melyikünk végez a dobogós helyezettek mögött. Döntő lesz, hogy a góllövő listát vezető csatárunk, Szedlacsek Balázs elfogadja -e a veszprémiek invitálását. A héten tárgyalunk vele erről. Majd eldönti, hogy mit szeretne. 

Az osztály legeredményesebb játékosa, Szedlacsek Balázs 25 gólt lőtt. Őt héttel követi Szarka Martin, néggyel Szabó Zoltán.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok