Az edző értékel: Ajka Kristály

2018. december. 20., 09:23   |    

Az edző értékel: Ajka Kristály

Az edző érzékel: Ajka Kristály SE

5. Ajka Kristály SE
17 mérkőzés: 10 győzelem, 3 döntetlen, 4 vereség, 49-28 gólarány, 32 pont

Az Ajka Kristály a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának egyik legpatinásabb klubja hosszú évek óta. Az elvárás is változatlan velük kapcsolatban az elmúlt esztendők eredményeit figyelembe véve. Vagyis: az első ötben kell végezni a "kis" Ajkának. Ezt a tervüket ezúttal is teljesítették kiegyensúlyozott szerepléssel, eredményes támadó futballal megspékelve. Sipos Tamás vezetőedző tanítványai csak a nagy csapatok elleni rangadókon nem tudtak maradandót alkotni, meglepetést okozni.

 

Sikerült meghatározó képességű játékosokat igazolni nyáron, így nem kellett változtatni az eredeti célkitűzéseinken, ezért az első öt helyezett közé kerülés reális terv volt és marad is a bajnokság végéig - mondta Sipos Tamás vezetőedző . - Létszámban és tudásban is megvagyunk hozzá. Igazán örvendetes volt, hogy eredményes, gól gazdag futballal tudtuk megörvendeztetni szurkolóinkat. Több olyan győzelmünk is volt, amely minden igényt kielégített. Csak a rangadókon nyújtottunk a vártnál gyengébb teljesítményt. A Veszprémmel és a Füreddel nem tudtunk mit kezdeni. Még úgy sem, hogy a tópartiak ellen sokáig, a 65. Percig vezettünk. Négy vereségünket tőlük ( a VLS-sel már kétszer játszottak) szedtük össze, mert az Úrkút is egy góllal elvitte a három pontot. Amit igazán sajnálok az a TIAC és a rátótiak elleni  hazai döntetlen. Ha az a két győzelmünk meglenne, ott volnánk a Tihany nyakán, akik jönnek hozzánk a tavaszi folytatás második hetében. Egyébként azt gondolom, hogy a tabella első három helyezettje már beérhetetlen. A tihanyiakkal és az Almádival hármasban döntjük el, melyikünk végez a dobogós helyezettek mögött. Döntő lesz, hogy a góllövő listát vezető csatárunk, Szedlacsek Balázs elfogadja -e a veszprémiek invitálását. A héten tárgyalunk vele erről. Majd eldönti, hogy mit szeretne. 

Az osztály legeredményesebb játékosa, Szedlacsek Balázs 25 gólt lőtt. Őt héttel követi Szarka Martin, néggyel Szabó Zoltán.


További hírek

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok