Az edző értékel: Balatonalmádi SE

2018. december. 21., 10:39   |    

Az edző értékel: Balatonalmádi SE

Az edző értékel: Balatonalmádi SE

6. Balatonalmádi
17 mérkőzés: 8 győzelem, 5 döntetlen, 4 vereség, 32-20 gólarány, 29 pont

A Megye Kupa megnyerése nagy sikert jelentett és lendületet is adott az "átépítés" alatt lévő Balatonalmádinak. Első rendű szempont volt a fiatalítás, és ezt jól megoldotta Kozma Csaba vezetőedző. Játékban is sokat fejlődött az együttes, már nem volt annyira rapszodikus a teljesítményük, mint a korábbi években. Ebben nagy szerepet játszott Burcsik Martin, aki igazi "motorja" a tóparti gárdának. Vezéreként szerzett tizenöt gólja önmagáért beszél. Az átalakulóban lévő együttest csupán három pont választja el az előttük álló, ötödik Ajka Kristálytól. Az Almádi félévi bizonyítványában több jó pont is van. És ezt még az sem rontja le, hogy az előre hozott két tavaszi fordulóban csak egy pontot szereztek. Veszprémben derekasan helyt álltak (3-1), Fűzfőn akár nyerhettek is volna (0-0). Kozma Csaba szakvezető írásbeli, gyors értékelését olvashatják együttese teljesítményéről:



  -A terv az idei évre az volt, hogy a stabil védekezésből domináns labdabirtokló játék és kreatív támadójátékunk legyen. Jó úton halad a csapat. A tavaly ilyenkor 4 ponttal többet szereztünk (15 mérkőzés, 28 pont), védekezésünk stabil volt (3 vereség, 15 találkozón). A mérkőzések nagy részében sikerült dominálnunk labdabirtoklásból. Fontos a fiatal játékosok beépítése a csapatba. Átlag életkorban az egyik legfiatalabbak vagyunk az osztályban. A csapat teljesítményével elégedett voltam az őszi szezonban, hiányérzetem csak a helyzetkihasználásunkkal van. Sok, mérkőzést befolyásoló helyzetet puskáztunk el. Tavasszal folytatjuk a 1,5 éve elkezdett  tudatos munkát. Fontos feladat az új játékelemek megtanulása és alkalmazása a mérkőzéseken. Az első 6 közé várom a társaságot a bajnokság végére.

A házi góllövő listát Burcsik Martin vezeti 15 góllal.Ezzel a hetedik a teljes mezőnyben. Őt Hoffer Levente követi 5, Zömbik Dávid 3 találattal.


További hírek

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok