Az edző értékel: Csetény SE

2019. január. 20., 19:37   |    

Az edző értékel: Csetény SE

Az edző értékel: Csetény SE

13. Csetény SE  17 mérkőzés, 5 győzelem, 1 döntetlen, 11 vereség, 31-62 gólarány,  16 pont


Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján sikerült közvetíteni az őszi idény legjobb mérkőzését, amelynél változatosabb, lüktetőbb, izgalmasabb nem került „adásba” a 17 összecsapás közül. Ennek egyik főszereplője a Csetény SE volt, amely 4-3-ra nyert a Devecser ellen. Veress Botond vezetőedző együttese, már 3-0-ra vezetett, innen egyenlített a vendég gárda. De a hajrában sikerült belőni a győztes gólt a hazaiaknak. A sors fura fintora, hogy a két gárdát mindössze egy pont választja el egymástól a tabellán. A csetényiek a tizenharmadikok, de a nyolcadik fűzfőieknek csak két egységgel van többje. Ez is azt igazolja, hogy a középmezőny elejétől a végéig ádáz csata van a jobb helyezésekért és ebbe bakonyi gárdának is lesz beleszólása a tavasszal.

A csetényi katlanban az előbb említett 4-3-as diadal alaposan feldobta az együttest, hiszen utána 5-0-ra verték a sereghajtó Zircet és 4-4-et játszottak Magyarpolányban. Még az Almádi elleni 1-2 belefért a pakliba, de azt követően alaposan elvesztették a fonalat, hiszen az utolsó öt fordulóban nem jutott pont nekik és 4-28-as gólkülönbséggel tértek téli pihenőre. Vajon hogyan értékeli mindezt a patinás klub szakvezetője?

-Először is én tizenöt fordulónál zártam le az őszt, még akkor is, ha tudom, hogy a két előrehozott tavaszi forduló is bele számít az összteljesítményünkbe – mondta Veress Botond, aki nyáron a Pusztavám együttesétől érkezett vezetőedzőnek Cseténybe. – Úgy tudtam, hogy együtt marad a csapat, de végül csupán három-négy játékosra számíthattam a kezdésnél. Így mindent elölről kellett kezdenem. A rajt nem is sikerült rosszul, hiszen hét fordulót követően három győzelmünk volt. Utána volt még egy jobb szakaszunk, de a végére elfogytunk és elfáradtunk. Talán kétszer tudtam pályára küldeni kezdőként azt a csapatot, amit elképzeltem. Úgy tervezem, hogy igazolunk két-három játékost, javítunk az edzés látogatottságon, ezzel növeljük a kondíciónkat, állóképességünket és ezzel még több pontunk lesz és az első tízbe érkezünk az idény végére. Ugyanis ezt a célt fogalmaztuk meg a kezdetekkor. Nagyon sűrű a mezőny a nyolcadik helyig, ezért úgy érzem, semmiről nem maradtunk még le.
Kakas József 9 találattal zárta az idényt a házi góllövő listán. Bánfalvi Balázs 7, Jakab Milán és Nagy Richárd 4-4 góllal segítette együttesét.

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok