Az edző értékel: Devecser SE

2019. január. 25., 22:48   |    

Az edző értékel: Devecser SE

Az edző értékel: Devecser SE

14. Devecser SE

17 mérkőzés, 4 győzelem, 3 döntetlen, 10 vereség, 29-45 gólarány, 15 pont


Ha egy grafikonon is megmutatható lenne a Devecser őszi teljesítménye a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában, akkor óriási kilengéseket mutatna pozitív és negatív irányban is. Csak néhány konkrét példa erre az együttes szerepléséből: hazai pályán 6-1-es siker a TIAC ellen az ötödik fordulóban, egy héttel később szintén otthon, 1-5 a Herendtől. Balatonalmádiban 0-0, remek játékkal. Így működött a devecseri “hullámvasút”, ezt értékeli most a csapat szakvezetője, Cserna Róbert. 

-A tavalyi bajnokság végén alattunk húzták meg a vonalat, ezért az új idényben ennél jobban akartunk szerepelni, így megcéloztuk a közép mezőny alját, aminél lejjebb csúsztunk a lejátszott tizenhét forduló után - mondta Cserna Róbert vezetőedző . - Ennek egyik oka elsősorban az volt, hogy a fiatalokkal frissített játékosaink időnként szertelenek, kezelhetetlenek voltak a pályán , amiért fontos pontokat vesztettünk olyan csapatokkal szemben is, amelyeket illett volna legyőznünk. Sok gólt is kaptunk a fegyelmezetlenségeink miatt. Ennek ellenére azt mondom, hogy gyorsabbá, harcosabbá vált a játékunk, mint előtte volt. Begyűjtöttünk egy fél szezonnyi tapasztalatot is, amit meggyőződésem, hogy több rúgott gólra és több pontra tudjuk majd váltani tavasszal , ha a srácok elvégzik azt a munkát, amit a napokban elkezdünk. Mindössze három pontnyira állunk a nyolcadik helyezettől, ezért még elérhetjük kitűzött célunkat.

  Szakonyi Stefán tizenhét találatával remekelt, hiszen egy gólos átlagot produkált kiváló teljesítményével. Ezzel ötödik a teljes mezőnyben. Őt Király Lajos Zoltán követi négy góllal.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok