Az edző értékel: Devecser SE

2019. január. 25., 22:48   |    

Az edző értékel: Devecser SE

Az edző értékel: Devecser SE

14. Devecser SE

17 mérkőzés, 4 győzelem, 3 döntetlen, 10 vereség, 29-45 gólarány, 15 pont


Ha egy grafikonon is megmutatható lenne a Devecser őszi teljesítménye a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában, akkor óriási kilengéseket mutatna pozitív és negatív irányban is. Csak néhány konkrét példa erre az együttes szerepléséből: hazai pályán 6-1-es siker a TIAC ellen az ötödik fordulóban, egy héttel később szintén otthon, 1-5 a Herendtől. Balatonalmádiban 0-0, remek játékkal. Így működött a devecseri “hullámvasút”, ezt értékeli most a csapat szakvezetője, Cserna Róbert. 

-A tavalyi bajnokság végén alattunk húzták meg a vonalat, ezért az új idényben ennél jobban akartunk szerepelni, így megcéloztuk a közép mezőny alját, aminél lejjebb csúsztunk a lejátszott tizenhét forduló után - mondta Cserna Róbert vezetőedző . - Ennek egyik oka elsősorban az volt, hogy a fiatalokkal frissített játékosaink időnként szertelenek, kezelhetetlenek voltak a pályán , amiért fontos pontokat vesztettünk olyan csapatokkal szemben is, amelyeket illett volna legyőznünk. Sok gólt is kaptunk a fegyelmezetlenségeink miatt. Ennek ellenére azt mondom, hogy gyorsabbá, harcosabbá vált a játékunk, mint előtte volt. Begyűjtöttünk egy fél szezonnyi tapasztalatot is, amit meggyőződésem, hogy több rúgott gólra és több pontra tudjuk majd váltani tavasszal , ha a srácok elvégzik azt a munkát, amit a napokban elkezdünk. Mindössze három pontnyira állunk a nyolcadik helyezettől, ezért még elérhetjük kitűzött célunkat.

  Szakonyi Stefán tizenhét találatával remekelt, hiszen egy gólos átlagot produkált kiváló teljesítményével. Ezzel ötödik a teljes mezőnyben. Őt Király Lajos Zoltán követi négy góllal.


További hírek

Bajnokság
Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

2024-03-27 11:30:55

Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

Bővült a Veszprém vármegyei játékvezetők száma, hiszen 2024.03.23-án 9 fő tett sikeres alapfokú labdarúgó játékvezetői vizsgát Veszprémben. A 40 órás tanfolyam januárban kezdődött és heti 1 alkalommal tartottak foglalkozást a képzők.

Bajnokság
Szoros mérkőzések hétvégéje

2024-03-26 08:11:57

Szoros mérkőzések hétvégéje

A Corecomm SI Veszprém Vármegyei másodosztályú mérkőzéseken szoros eredmények születtek, könnyed győzelmet csak az Ugod játszott , aki ötöt gurított Taliándörögdnek.

Bajnokság
Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

2024-03-25 11:04:07

Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

Gyakorlati foglalkozáson vettek részt a játékvezetői tanfolyam hallgatói. A VFC USE műfüves pályáján az utánpótlás egyesület felső korosztályai segítették a leendő sípmesterek munkáját.

Bajnokság
Potyogtak a gólok az élvonalban

2024-03-25 10:12:38

Potyogtak a gólok az élvonalban

A Vehir.hu Veszprém Vármegyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában az élen álló Úrkút öt gólt lőtt a Devecsernek, Balatonalmádi a zord időjárás ellenére három gólt gurított hazai pályán a Magyarpolánynak. A Fűzfő és Perutz is hozta a mérkőzését az utóbbinak volt nehezebb dolga.

Szponzorok