Az edző értékel: Magyarpolány SE

2019. január. 13., 12:56   |    

Az edző értékel: Magyarpolány SE

Az edző értékel: Magyarpolány SE

12. Magyarpolány SE

17 mérkőzés: 5 győzelem,  2 döntetlen, 10 vereség, 33-50 gólarány:   17 pont

 A 8. Balatonfűzfő és a 12. Magyarpolány SE között mindössze egy pont a különbség a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában. Ennek a négyes fogantak a végén áll a téli szünetben Piri Ottó vezetőedző együttese. Azzal a tudattal, hogy akár egy megnyert összecsapással - de a riválisok botlása is kell ehhez - nagyot léphetnének előre a tabellán. Igaz, két bukással és esetleges Herend sikerekkel már bajba is kerülhetnének. De mind ezt vajon miként értékeli a szakvezető, az egykori kiváló futballista, aki sérülése, majd azt követő porc műtéte miatt ezúttal a pályán nem tudta segíteni együttesét.

 

 

-Az volt a célunk, hogy egyben tartsuk a legutóbbi keretünket és igazoljunk hozzá néhány játékost, hogy még erősek jobbak lehessünk az új idényben - utalt a kezdetekre  Piri Ottó, vezetőedző. - Ebből nem sok minden valósult meg, hiszen mindössze tizenhárom futballistával kezdtük meg az őszi idényt. Mi kis csapat vagyunk, szűkös lehetőségekkel. Ennek ellenére még is elégedett vagyok a megszerzett tizenhét pontunkkal. De azért van hiány érzetem a teljesítményünkkel kapcsolatban. Voltak remek pillanataink, mint például a fűzfőiek oda-vissza legyőzése. Otthon 4-0-ra , idegenben 3-1-re vertük őket. A negatív rovatba írandó az otthoni 0-4-es kudarcunk a Sümegtől és a szintén hazai pályán játszott 4-4 a Cseténnyel, ami az egyik döntetlenünk volt a kettő közül. Ezeket a meccseket illett volna “behúznunk” pályaválasztóként. Még úgy is, hogy sérülések is nehezítették a csapat összeállítását. Télen nagyon igazolni, ezért ismét igyekszem rábeszélni a fiataljainkat, hogy vállaljanak az eddiginél nagyobb szerepet abban, hogy járjanak többet edzésre, igyekezzenek helyet követelni maguknak a felnőttek között, hogy ezzel is segítsék az izgalom mentes bennmaradásunkat az első osztályban. Nem lesz könnyű feladat, mert a mai ifjúság figyelmét nagyon sok minden elvonja a futballtól. Szeretnénk túl élni ezt a bajnokságot, s nyáron talán lesz lehetőségünk az erősítésre.

  Gottfried Dániel tizenhat góljával nagyon kiemelkedik a polányiak mesterlövészei közül. Egy híján a felét lőtte a csapat összes találatának. A tizenhatos mezőny 96 gólszerzője között az előkelő 6. helyen áll ezzel a teljesítményével.  Bencsik Dávid és Vöröskői András négyszer volt eredményes.     


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok