Az edző értékel: Sümeg VSE

2019. január. 06., 21:55   |    

Az edző értékel: Sümeg VSE

Az edző értékel: Sümeg VSE

9. Sümeg VSE
17 lejátszott mérkőzés: 5 győzelem, 3 döntetlen, 9 vereség, 23-42 gólarány:  18 pont

Remekül kezdte az őszi idényt a Veszprém Megyei Labdarúgó Bajnokság I. osztályában a Sümeg VSE. Fördős József vezetőedző együttese az első négy fordulóból hármat megnyert. Egyedül a bajnokesélyes, Balatonfüred otthonában szenvedtek vereséget. Utána azonban eltörött valami az addig jól működő gépezetben, hiszen zsinórban öt vereség következett 2-23-as gólkülönbséggel. Ami azt eredményezte, hogy váltás történt a kispadon. A 10. fordulótól Lázár Szilveszter kapta meg a szakmai munka irányítását a csapatnál. Ő értékeli együttese teljesítményét az adott időszakról.

-A legfontosabb feladat az volt, hogy megállítsuk csapatunk további zuhanását, amit a védelem sikeres összerakásával megoldottunk, hiszen az ellenfelek jóval kevesebbszer voltak eredményesek ellenünk, mint addig - mondta Lázár Szilveszter vezetőedző. - Ami feltűnő volt, hogy az előttünk álló csapatokkal szemben sokkal fegyelmezettebbek voltunk, jobban futballoztunk, mint a mögöttünk lévőkkel. A végén volt három olyan összecsapásunk, amely a szememben értékelhetetlennek számít. Ezek közül is kiemelkedik a TIAC elleni hazai vereségünk. Hiába nyertünk Zircen és Herenden, mégsem az elvárható módon játszottunk akkor. A neheze még hátra van, mert a támadó játékunk korántsem olyan, ahogy azt én elvárnám. Igaz, ez nehezebb feladat is, mint megszervezni a védekezést. A tavaszi folytatásig ezt kell feltétlenül rendbe tennünk közösen.

  Két győzelem, három döntetlen, három vereség, 12-12-es gólarány az edzőváltás utáni mérlege a Sümegnek, amelynek házi gólkirálya a 9 találatig jutott Reicz Csaba. Mayer Dávid hétszer volt eredményes.   


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok