Az edző értékel: Sümeg VSE

2019. január. 06., 21:55   |    

Az edző értékel: Sümeg VSE

Az edző értékel: Sümeg VSE

9. Sümeg VSE
17 lejátszott mérkőzés: 5 győzelem, 3 döntetlen, 9 vereség, 23-42 gólarány:  18 pont

Remekül kezdte az őszi idényt a Veszprém Megyei Labdarúgó Bajnokság I. osztályában a Sümeg VSE. Fördős József vezetőedző együttese az első négy fordulóból hármat megnyert. Egyedül a bajnokesélyes, Balatonfüred otthonában szenvedtek vereséget. Utána azonban eltörött valami az addig jól működő gépezetben, hiszen zsinórban öt vereség következett 2-23-as gólkülönbséggel. Ami azt eredményezte, hogy váltás történt a kispadon. A 10. fordulótól Lázár Szilveszter kapta meg a szakmai munka irányítását a csapatnál. Ő értékeli együttese teljesítményét az adott időszakról.

-A legfontosabb feladat az volt, hogy megállítsuk csapatunk további zuhanását, amit a védelem sikeres összerakásával megoldottunk, hiszen az ellenfelek jóval kevesebbszer voltak eredményesek ellenünk, mint addig - mondta Lázár Szilveszter vezetőedző. - Ami feltűnő volt, hogy az előttünk álló csapatokkal szemben sokkal fegyelmezettebbek voltunk, jobban futballoztunk, mint a mögöttünk lévőkkel. A végén volt három olyan összecsapásunk, amely a szememben értékelhetetlennek számít. Ezek közül is kiemelkedik a TIAC elleni hazai vereségünk. Hiába nyertünk Zircen és Herenden, mégsem az elvárható módon játszottunk akkor. A neheze még hátra van, mert a támadó játékunk korántsem olyan, ahogy azt én elvárnám. Igaz, ez nehezebb feladat is, mint megszervezni a védekezést. A tavaszi folytatásig ezt kell feltétlenül rendbe tennünk közösen.

  Két győzelem, három döntetlen, három vereség, 12-12-es gólarány az edzőváltás utáni mérlege a Sümegnek, amelynek házi gólkirálya a 9 találatig jutott Reicz Csaba. Mayer Dávid hétszer volt eredményes.   


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok