Az edző értékel: TIAC VSE

2019. január. 13., 12:36   |    

Az edző értékel: TIAC VSE

Az edző értékel: Tiac VSE

11. TIAC VSE
17 mérkőzés: 5 győzelem, 2 döntetlen, 10 vereség, 31-44 gólarány 17 pont

A legfiatalabb kerettel (19 éves) rendelkező,  újonc TIAC VSE megállta a helyét a magasabb osztályban a megyei labdarúgó bajnokság legjobbjai között. A számukra legfontosabb összecsapásokat megnyerték a kiesés ellen folytatott küzdelemben. Hiszen legyőzték a tabella  utolsó két helyezettjét, a zircieket másodszor is. Voltak igazán meglepő eredményei is a tapolcaiaknak. Csupán egy gólos vereséget szenvedtek a Balatonfüredtől és Tihanytól. A Kristály elleni ajkai pontszerzésük pedig akár a bravúr kategóriájába is írható. A rátóti 1-1 is becsülendő siker. Csak úgy, mint a sümegi győzelmük, a tavaszról előre hozott első fordulóban, amivel visszavágtak riválisuknak az őszi vereségért. Volt egy öt meccses vesszőfutásuk, amelyben nem jutott pont nekik. Összességében azonban dicséretesen futballozott  Dobján Krisztián vezetőedző együttese a lejátszott tizenhét fordulóban.

 


- Számítottunk rá, hogy  léphetünk előre, annak ellenére , hogy a másodosztályban csak az ötödik helyen végeztünk, annak ellenére, hogy mi csak az idei pontvadászat végén szerettünk volna saját jogon, akár bajnokként is a legerősebb mezőnybe lépni - ismertette az előzményeket a TIAC VSE vezetőedzője, Dobján Krisztián. - Az volt az elsőrendű célunk, hogy kialakítsuk a saját stílusunkat a saját nevelésű játékosainkból és elkerüljük a kiesést. Ennek több, mint a felét már sikerült megvalósítani. Még úgy is, hogy fordulóról-fordulóra folyamatosan hat-nyolc sérült futballistánk volt. Ezért az ifjúsági együttesből rendszeresen három fiatal mindig tagja volt a keretnek. De a középmezőny végén állunk a tabellán. A legnagyobb hátrányunk az előnyünk, hogy valóban ennyire fiatal a keretünk, ami miatt időnként rapszodikus a teljesítményünk. Egy-egy jobb meccset, rosszabb követ. Azt remélem, hogy ha felépülnek a sérültjeink, még egységesebbek lehetünk. De az eredetinél nagyobb célokat nem fogalmazunk meg magunknak tavaszra. Legfeljebb csak azt, hogy még magabiztosabban maradjunk bent az első osztályban. Nagyon bízom abban, hogy ez sikerül, és akkor egy évvel már rutinosabbak leszünk a következő idényben.

Szabó Dániel hat góllal a TIAC VSE legeredményesebb játékosa. A szakvezető fia, a csapatkapitány ,Dobján Adrián és Komjáti Gergő Imre négy találatot jegyez.


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok