Az edző értékel - Úrkút SK

2018. december. 14., 18:45   |    

Az edző értékel - Úrkút SK

Az edző értékel - Úrkút SK

3. Úrkút SK: 17 mérkőzés: 14 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség 42-12  gólarány; 43 pont

Az úrkúti futball csapat hosszú évek óta a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának egyik legmeghatározóbb együttese. Amíg a Balatonfüred, Veszprém és Pápa nem került ideiglenesen ebbe az osztályba, addig egyeduralkodónak számítottak, amit hét bajnoki cím megnyerésével tudnak igazolni. Az idén is csak az utolsó fordulóban szorultak a második helyre. Az új idényben is remekül helyt állnak, hiszen úgy telelnek a dobogó harmadik helyén, hogy csupán egy pont a hátrányuk a bajnokesélyes, VLS Veszprémmel szemben. A második Füreddel viszont "egyformák" a pontok tekintetében. Vajon tavasszal is megkeserítik a bajnoki címre törők életét?  A kérdésre a választ Garai Péter adta meg.



-Nagyon szeretnénk, ha így lenne, meggyőződésem, hogy ezért mindent megtesz majd a csapatunk, de a realitás az, hogy ha Veszprémben és Füreden kijön a befektetett munka, akkor mi nem tudjuk majd ilyen szorosan üldözni őket - mondta az úrkútiak szakvezetője, Garai Péter. - Ezért akkor marad az eredeti célkitűzés: a harmadik nagyágyúval, a Tihannyal csatázni a bronz éremért. Az előbb említett együttesek nagyságrendekkel jobb körülményekkel rendelkeznek. Mi a mostani eredményeinket ezúttal is a csapategységnek, a küzdeni tudásunknak köszönhetjük. Nem volt olyan mérkőzésünk, amellyel maradéktalanul elégedett lennék. Viszont többször futballoztunk remekül egy-egy találkozó bizonyos periódusaiban. Ilyen volt például az Almádi és a Csetény elleni összecsapás. Rendkívül fájó volt a hazai pályán a Tihanytól és a Gyulafirátóttól elszenvedett egy-egy gólos vereség. Különösen azért mert ellenfeleink egy lehetőség értékesítésével vitték el a három pontot. A Veszprémmel szembeni döntetlen és a legutóbbi bajnok Füred tíz emberrel való legyőzése viszont jogosan tette büszkévé a közösségünket. Sajnos, a keretünk tovább gyengül tavasszal, mert két újabb futballistánk Varga Máté és Takács Attila is külföldön vállalt munkát.
A házi góllövő lista éléről továbbra is leszoríthatatlan a 14 találatot jegyző Korpos Tibor. Hat gólt szerzett Márton Gábor, négyen - Boromisza Gábor, Lang István, Miskei István, Szabó Levente Sándor - háromszor volt eredményes.


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok