Az edző értékel: Várpalotai BSK

2019. január. 09., 19:49   |    

Az edző értékel: Várpalotai BSK

Az edző értékel: Várpalotai BSK

10. Várpalotai BSK

17 lejátszott mérkőzés: 5 győzelem, 3 döntetlen,  9 vereség,  27-49 gólarány,   18 pont


  Kikaptak, nyertek, kikaptak, nyertek. Így kezdte a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a szereplést a Várpalotai BSK. Ez a hullámvasút jellemző volt az egész őszi idényre. Hiszen a megfiatalított, átalakított együttes ezután beleszaladt egy hat vereséges szériába, amivel az utolsó előttiek voltak a tabellán. Majd ezt követően öt fordulón át veretlenek maradtak. Így alkotják a Fűzfővel, a Sümeggel hármasban a tizennyolc pontosok mezőnyét. De alattuk is szoros a sorrend. Szabó László vezetőedző így értékelte az ősszel történteket.

 

-Nagyon nehezen álltunk össze, mert a régi keretünkből még egy csapatra való játékosunk sem maradt, akiket fiatalokkal kellett pótolnunk és rendkívül idő igényes feladat, amíg egységes együttes lesz belőlük - emlékezett a kezdeti nehézségekre Szabó László vezetőedző. - Így is az első négy összecsapást ötven százalékosan teljesítettük! Utána azonban volt egy nagyon nehéz időszakunk kevés rúgott és majdnem négyszer annyi kapott góllal (7-26). Ezzel a kieső helyre is kerültünk, ami méltatlan volt a klub múltjához. De megbeszéltük a fiúkkal, hogy tekintsék ezt egy felkészülési időszaknak, amiből a folytatásban akár jól is kijöhetünk. Így is volt. A következő szakaszban, az azonos képességű ellenfelekkel szemben már bátrabban, eredményesebben, nagyobb önbizalommal futballoztunk és öt fordulón keresztül veretlenek is maradtunk és ezzel felkapaszkodtunk a közép mezőny aljához. A céljaink ennek ellenére változatlanok: fiatal csapatunkkal a bent maradás kiharcolása. Mennyiségi és minőségi erősítésre is szükség lenne, hogy a következő bajnokságban már magasabb elvárásoknak is megfelelhessünk. Lyukas pénztárcával viszont ez szinte elképzelhetetlen...

 A várpalotai együttes házi góllövő listáját Borbély Gábor vezeti nyolc találattal. Bogdán István hétszer volt eredményes.


További hírek

Bajnokság
Pénteki forduló az élvonalban

2024-03-29 07:53:36

Pénteki forduló az élvonalban

A 21. fordulóban izgalmakkal teli mérkőzések várhatóak.

Bajnokság
Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

2024-03-27 11:30:55

Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

Bővült a Veszprém vármegyei játékvezetők száma, hiszen 2024.03.23-án 9 fő tett sikeres alapfokú labdarúgó játékvezetői vizsgát Veszprémben. A 40 órás tanfolyam januárban kezdődött és heti 1 alkalommal tartottak foglalkozást a képzők.

Bajnokság
Szoros mérkőzések hétvégéje

2024-03-26 08:11:57

Szoros mérkőzések hétvégéje

A Corecomm SI Veszprém Vármegyei másodosztályú mérkőzéseken szoros eredmények születtek, könnyed győzelmet csak az Ugod játszott , aki ötöt gurított Taliándörögdnek.

Bajnokság
Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

2024-03-25 11:04:07

Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

Gyakorlati foglalkozáson vettek részt a játékvezetői tanfolyam hallgatói. A VFC USE műfüves pályáján az utánpótlás egyesület felső korosztályai segítették a leendő sípmesterek munkáját.

Szponzorok