Az edző értékel: Várpalotai BSK

2019. január. 09., 19:49   |    

Az edző értékel: Várpalotai BSK

Az edző értékel: Várpalotai BSK

10. Várpalotai BSK

17 lejátszott mérkőzés: 5 győzelem, 3 döntetlen,  9 vereség,  27-49 gólarány,   18 pont


  Kikaptak, nyertek, kikaptak, nyertek. Így kezdte a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a szereplést a Várpalotai BSK. Ez a hullámvasút jellemző volt az egész őszi idényre. Hiszen a megfiatalított, átalakított együttes ezután beleszaladt egy hat vereséges szériába, amivel az utolsó előttiek voltak a tabellán. Majd ezt követően öt fordulón át veretlenek maradtak. Így alkotják a Fűzfővel, a Sümeggel hármasban a tizennyolc pontosok mezőnyét. De alattuk is szoros a sorrend. Szabó László vezetőedző így értékelte az ősszel történteket.

 

-Nagyon nehezen álltunk össze, mert a régi keretünkből még egy csapatra való játékosunk sem maradt, akiket fiatalokkal kellett pótolnunk és rendkívül idő igényes feladat, amíg egységes együttes lesz belőlük - emlékezett a kezdeti nehézségekre Szabó László vezetőedző. - Így is az első négy összecsapást ötven százalékosan teljesítettük! Utána azonban volt egy nagyon nehéz időszakunk kevés rúgott és majdnem négyszer annyi kapott góllal (7-26). Ezzel a kieső helyre is kerültünk, ami méltatlan volt a klub múltjához. De megbeszéltük a fiúkkal, hogy tekintsék ezt egy felkészülési időszaknak, amiből a folytatásban akár jól is kijöhetünk. Így is volt. A következő szakaszban, az azonos képességű ellenfelekkel szemben már bátrabban, eredményesebben, nagyobb önbizalommal futballoztunk és öt fordulón keresztül veretlenek is maradtunk és ezzel felkapaszkodtunk a közép mezőny aljához. A céljaink ennek ellenére változatlanok: fiatal csapatunkkal a bent maradás kiharcolása. Mennyiségi és minőségi erősítésre is szükség lenne, hogy a következő bajnokságban már magasabb elvárásoknak is megfelelhessünk. Lyukas pénztárcával viszont ez szinte elképzelhetetlen...

 A várpalotai együttes házi góllövő listáját Borbély Gábor vezeti nyolc találattal. Bogdán István hétszer volt eredményes.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok