Az edző értékel - VLS Veszprém

2018. december. 12., 15:17   |    

Az edző értékel - VLS Veszprém

Az edző értékel - VLS Veszprém

VLS Veszprém: 17 lejátszott mérkőzés: 14 győzelem, 2 döntetlen,1 vereség  95-9 gólarány ;44 pont

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályában tizenhét fordulót játszottak a csapatok, mert két játék napot tavaszról előre hoztak. Mostani sorozatunkban a tizenhat csapat vezetőedzője értékeli együttese őszi teljesítményét.Elsőként a tabella élén álló, bajnokesélyes, VLS Veszprém szakvezetője mondja el a véleményét, akinek gárdája a legtöbb gólt rúgta és a legkevesebbet kapta a mezőnyben.

-Az elsődleges célunk az volt, hogy a megyeszékhelyhez kötődő, lehetőleg saját nevelésű játékosokból alakítsuk ki azt a keretet, amely versenyben lehet a bajnoki címért folytatott versenyben - kezdte az értékelést Pető Tamás, a korábbi tizennégyszeres válogatott játékos. Azt gondolom, hogy ezt a tervünket sikeresen teljesítettük, hiszen tizenhárom futballistánk egyértelműen a helyi utánpótlás csapatokból érkezett a felnőttek mezőnyébe, ahol derekasan helyt álltak, hiszen tizenhét fordulót lejátszva, ha csak egy ponttal is vezetve, de a VLS Veszprém áll a tabella élén a téli szünetben. Amivel kicsit elégedetlen lehetnék, hogy a rangadókon bátrabbak, határozottabbak lehettünk volna, főleg támadásban. Gondolok itt az úrkúti és a Balatonfüred elleni összecsapásokra. Az utóbbit például már az első félidőben megnyerhettük volna hazai pályán. Természetesen nekünk is volt egy mélypontunk, a Gyulafirátóton elvesztett találkozónk. Akkor sem futballoztunk rosszul. Saját számolásom alapján legalább tizenhárom gólhelyzetben hibáztunk. Akkor semmi sem sikerült. De ilyen minden csapat életében előfordul. Ez alól mi sem vagyunk kivételek. Azt gondolom, hogy az első három helyezett márciustól a bajnokság végéig kiélezett csatában futhat versenyt az első helyért, az osztályozós jog megszerzéséért. Ezért most azért dolgozunk, hogy a téli szünetben két-három rutinos labdarúgóval megerősítsük a keretünket, mert ha mi leszünk a bajnokok, nem szolgáltathatjuk ki fiatal csapatunkat egy nálunknál sokkal erősebb játékerőt képviselő riválissal szemben. Bízom a csapatomban, de az előbb már említett rangadókon mutatott hullámzó teljesítményünk is rámutatott arra, hogy sokat kell még dolgoznunk azért, hogy bajnokok lehessünk és az osztályozót is sikeresen megvívhassuk.

A házi góllövő listát Szabó Bence vezeti 24 góllal, a 19 találatot jegyző Gálfi Zoltán Norbert előtt. De a 18 gólig jutó Bence János is az első négyben van az “aranycipős” versenyben. Ezt a mezőnyt a tabella ötödik helyezettjében, az Ajka Kristályban futballozó Szedlacsek Balázs vezeti 25 góllal. Még az sem lehetetlen, hogy a tizennyolcadik fordulótól ez a mesterlövész kvartett egy csapatban gyarapítja tovább góljainak számát...


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok