Az edző értékel - VLS Veszprém

2018. december. 12., 15:17   |    

Az edző értékel - VLS Veszprém

Az edző értékel - VLS Veszprém

VLS Veszprém: 17 lejátszott mérkőzés: 14 győzelem, 2 döntetlen,1 vereség  95-9 gólarány ;44 pont

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályában tizenhét fordulót játszottak a csapatok, mert két játék napot tavaszról előre hoztak. Mostani sorozatunkban a tizenhat csapat vezetőedzője értékeli együttese őszi teljesítményét.Elsőként a tabella élén álló, bajnokesélyes, VLS Veszprém szakvezetője mondja el a véleményét, akinek gárdája a legtöbb gólt rúgta és a legkevesebbet kapta a mezőnyben.

-Az elsődleges célunk az volt, hogy a megyeszékhelyhez kötődő, lehetőleg saját nevelésű játékosokból alakítsuk ki azt a keretet, amely versenyben lehet a bajnoki címért folytatott versenyben - kezdte az értékelést Pető Tamás, a korábbi tizennégyszeres válogatott játékos. Azt gondolom, hogy ezt a tervünket sikeresen teljesítettük, hiszen tizenhárom futballistánk egyértelműen a helyi utánpótlás csapatokból érkezett a felnőttek mezőnyébe, ahol derekasan helyt álltak, hiszen tizenhét fordulót lejátszva, ha csak egy ponttal is vezetve, de a VLS Veszprém áll a tabella élén a téli szünetben. Amivel kicsit elégedetlen lehetnék, hogy a rangadókon bátrabbak, határozottabbak lehettünk volna, főleg támadásban. Gondolok itt az úrkúti és a Balatonfüred elleni összecsapásokra. Az utóbbit például már az első félidőben megnyerhettük volna hazai pályán. Természetesen nekünk is volt egy mélypontunk, a Gyulafirátóton elvesztett találkozónk. Akkor sem futballoztunk rosszul. Saját számolásom alapján legalább tizenhárom gólhelyzetben hibáztunk. Akkor semmi sem sikerült. De ilyen minden csapat életében előfordul. Ez alól mi sem vagyunk kivételek. Azt gondolom, hogy az első három helyezett márciustól a bajnokság végéig kiélezett csatában futhat versenyt az első helyért, az osztályozós jog megszerzéséért. Ezért most azért dolgozunk, hogy a téli szünetben két-három rutinos labdarúgóval megerősítsük a keretünket, mert ha mi leszünk a bajnokok, nem szolgáltathatjuk ki fiatal csapatunkat egy nálunknál sokkal erősebb játékerőt képviselő riválissal szemben. Bízom a csapatomban, de az előbb már említett rangadókon mutatott hullámzó teljesítményünk is rámutatott arra, hogy sokat kell még dolgoznunk azért, hogy bajnokok lehessünk és az osztályozót is sikeresen megvívhassuk.

A házi góllövő listát Szabó Bence vezeti 24 góllal, a 19 találatot jegyző Gálfi Zoltán Norbert előtt. De a 18 gólig jutó Bence János is az első négyben van az “aranycipős” versenyben. Ezt a mezőnyt a tabella ötödik helyezettjében, az Ajka Kristályban futballozó Szedlacsek Balázs vezeti 25 góllal. Még az sem lehetetlen, hogy a tizennyolcadik fordulótól ez a mesterlövész kvartett egy csapatban gyarapítja tovább góljainak számát...


További hírek

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Szponzorok