Balatonfüred - Várpalota mérkőzést rendeznek a bajnoki nyitányon

2018. augusztus. 10., 16:13   |    

Balatonfüred - Várpalota mérkőzést rendeznek a bajnoki nyitányon

Balatonfüred - Várpalota mérkőzést rendeznek a bajnoki nyitányon


YouTube csatornánkon ez lesz a negyedik év, hogy a futballt kedvelők hetente egyszer, élő közvetítést láthatnak a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának minden fordulójából. A szurkolók és a csapatok is  megszokták, megszerették ezeket a közvetítéseket. Többször volt ezer feletti a nézettség, a rangadókra pedig még ennél is többen kattintottak. Az élő közvetítések segítségével ráadásul a csapatok  edzői is megismerhetik leendő ellenfelük játékát és  taktikáját. Újdonságnak számít mostantól, hogy az összecsapás előtt, és után megkérdezzük a szakvezetőket, mondják el véleményüket a találkozóval kapcsolatban.Az első fordulóból a tavalyi bajnok, de az osztályozótelbukó Balatonfüred és a legutóbbi hatodik helyezett Várpalota mérkőzését közvetítjük. A tóparti együttest azelső két fordulóban Palkovics István asszisztens edző dirigálja, mert a vezetőedző, Thomas Sowunmi a kispályás Európa-bajnokságon vesz részt a magyar válogatott tagjaként .


Palkovics István a Balatonfüred asszisztens edzője így nyilatkozott az idei szezonnal kapcsolatban:


Nyolcan távoztak és tízen érkeztek a csapatunkhoz. Igazoltunk játékost Iváncsáról, Csákvárról, a Puskás Akadémiától és a MOL Viditől három U19-es labdarúgót.Négy felkészülési mérkőzést játszottunk, amelyből hármat megnyertünk és értékes 3-3-as döntetlent játszottunk a Szentlőrinc ellen. Egyértelmű célunk egy olyan csapat kialakítása, amely nem csak a bajnokságot nyeri meg, de azosztályozót is sikerrel veszi. Ehhez már a Várpalota elleni idény nyitón is magabiztos , látványos játékkal szeretnénk előrukkolni, és természetesen begyűjteni a három pontot. Érdekesség, hogy szerdán a Megye Kupában újra egymásnak feszülünk a palotaiakkal, ezért a bajnoki megmérettetés hasznos tanulságokkal szolgálhat mind a két együttes számára.

Szabó László, a Várpalota vezetőedzője szerint:


Alaposan megváltozott kerettel várjuk a bajnokságot, hiszena legutóbbi felnőtt keretből hatan, míg a bajnok U19-es együttesből hárman is távoztak. Új csapatot építünk, amelytermeszetesen nem zökkenőmentes. Amit terveztünk afelkészülés alatt, azt becsülettel elvégeztük. A hat teszt meccsből volt győzelem, döntetlen és vereség, ami jól tükrözi a változásokat. A sérülések, nyaralások, szabadságok, munkahelyi elfoglaltságok miatt nem tudtunk kétszer sem azonos összeállításban pályára lépni, és lesznek hiányzóink a szombati nyitányon is. Ennek ellenérenem feltett kézzel megyünk Balatonfüredre. Tudjuk, hogynem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, a tisztes helytállás a célunk. Meglátjuk mi fér majd ebbe bele.

A mérkőzés élő közvetítése szombaton 17 órakor kezdődik Balatonfüredről,melyet online a következő linken keresztül követhetnek:

https://youtu.be/O-XPMFmEDKs

 

 

 

 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok