Beharangozó: Balatonalmádi SE - Sümeg VSE

2018. szeptember. 20., 21:41   |    

Beharangozó: Balatonalmádi SE - Sümeg VSE

ELŐZHETI AZ ALMÁDI A SÜMEGET

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a hetedik forduló izgalmas összecsapása lehet a vasárnap 16 órakor kezdődő Balatonalmádi SE - Sümeg VSE találkozó, hiszen a két együttest mindössze egy pont választja el egymástól a tabellán. Hazai siker esetén előzhet az esélyesebbnek vélt Kozma Csaba edző vezette gárda.


A tópartiak eddig ötven százalékos teljesítményt nyújtottak. Annak ellenére, hogy sokkal nehezebb volt eddigi  sorsolásuk, mint ellenfelüké. A hazai pálya előnyét szeretnék kihasználni.
A vendéglátók szakvezetőjének mérkőzéssel kapcsolatos sms-üzenetét változtatás nélkül közöljük:
"A Ràtót a hétvégén az agresszív játékot összekeverte a durvasággal.
Remèlem most hétvégèn az ellenfél a jàtékkal fog foglalkozni. Ha ez így lesz, akkor egy  jó mérkőzést sikerül majd játszanunk a Sümeg csapatával. Sérült nincs így teljes kerettel tudunk neki menni a vasárnapi bajnoki mérkőzésnek!" Kozma Csaba jelezte, hogy a mérkőzés után is sms-üzenetben értékeli majd a mérkőzést.

 

 

 

Az utóbbi két fordulóban alaposan megtorpant a Sümeg. Két hete Csetényben szenvedtek két gólos vereséget, de ennél nagyobb meglepetés volt, hogy hazai pályán 4-0-ra kikaptak a Magyarpolánytól. Ezért a jó kezdés után visszacsúsztak a tabella nyolcadik helyére, és így csupán egy pont az előnyük a mögöttük álló Balatonalmádival szemben.

 -A két csapat tabellán jelenleg elfoglalt pozíciója egyáltalán nem mérvadó, mert a Balatonalmádi már túl van három nagyon kemény mérkőzésen, mi viszont csak egy ilyet játszottunk - mondta Fördős József, a sümegiek szakvezetője. - Ráadásul kollégám előrébb jár a csapatépítésben, mint mi. Nekem sajnos vannak ezen a téren olyan problémáim, ami eddig még nem volt. Ez az én gondom, nem akarok róla beszélni. A balatoni együttes nagyon nehéz ellenfél lesz. Ezért nem számíthatunk könnyű összecsapásra vasárnap. Tetézi a gondokat az is, hogy a legutóbbi két fordulóban valóban megtorpantunk. Még gólt sem rúgtunk. Remélem, hétvégére kilábalunk a rossz sorozatból és megnehezítjük a hazaiak dolgát. Négy csapat kivételével mindegyik ellenfelünket képesek lehetünk legyőzni. Rajtuk kívül mindenki ellen nyerni akarunk. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükséges az alapos forma javulás és a jobb egyéni teljesítményekre is számítok. Csak így indulhatunk újra felfelé.


  A találkozót erre a linkre - https://youtu.be/Z8qj_2ajfK0 -  kattintva láthatják az érdeklődők az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának you tube csatornáján.


További hírek

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok