Beharangozó: Balatonfűzfő - Magyarpolány

2018. november. 14., 21:07   |    

Beharangozó: Balatonfűzfő - Magyarpolány

POLÁNYI PONTSZERZÉS BALATONFŰZFŐN?

A tavaszról előrehozott első fordulóval, azaz a "visszavágókkal " folytatódik a megyei labdarúgó bajnokság az első osztályban. Fáradt már a tizenhatos mezőny, de ezt a két kört még mindenkinek teljesítenie kell a téli pihenő előtt.
Az igazi pontszakadék a hatodik Balatonalmádi mögött van, azt a mezőnyt már nem könnyű utol érni, hiszen hét pont a távolság. Az őszi hajrára alaposan össze kapta magát a Balatonfűzfő és a nyolcadik helyig kapaszkodtak. A tópartiak szombati ellenfele, a Magyarpolány viszont kicsit visszaesett, hiszen a tizenharmadik pozícióból kezdik a "tavaszt". A tét nagy a riválisoknak, mert jelenleg csupán egy meccsnyi a ponthátrány a két csapat között. A nagy kérdés : megszökik-e a FAK a Polány elől, vagy a vendégek győzelemmel utol érik pontszámban a zöld-fehéreket? Lássuk, mit mondanak, mire készülnek a szakvezetők.

Horváth Ferenc, a Balatonfűzfő vezetőedzője:


Sokáig nem ment nekünk a góllövés. 11-13 góllal „vigyorogtunk” a mezőny végén ezen a területen, pedig vannak gólerős játékosaink. Két hétig nem volt velünk Kovács Kálmán. Vissza térve hozzánk nagyot nőtt a szememben, mert bocsánatot kért mindenkitől és beállt a sorba, s kárpótolta a csapatot öt találatával. Nekünk a Magyarpolány a „sötét ló”, mert amikor azt hittük, hogy jók vagyunk, kaptunk tőlük egy négyest. Van tehát törleszteni valónk velük szemben. Tisztelettel várjuk ellenfelünket, de mindenképpen szeretnénk legyőzni őket. Remélem, most már azok a labdák, amik kipattantak azok most már befelé pattannak. A futballban időnként szükség van a szerencsére is.
Piri Ottó, a Magyarpolány vezetőedzője:


Horváth Ferenc kollégám remekül tudja motiválni együttesét, amely a gyengébb szezon kezdet után az őszi idény végére magára talált és játékba lendült, több gólt is szerezve. Ezért nagyon nehéz összecsapásra számítok. Ráadásul a kitűzött célunk, a biztos bent maradáshoz meglepetés pontokat is szereznünk kellene. Ezért Fűzfőre sem feltett kézzel megyünk. Ehhez azonban az egész csapatnak erőn felül kell teljesítenie. Pedig abból már egyre kevesebb van, mert azért elfáradtak a játékosok az idény végére. Ennek ellenére ígérhetem, hogy igyekszünk nagyon megnehezíteni az esélyesebb hazaiak győzelmét. Ebből hátha jut nekünk is egy pont.

A szurkolók a szombaton 13 órakor kezdődő mérkőzést az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának you tube csatornáján, valamint a Napló onlineon  élőben ezen a linken láthatják az összecsapást: https://youtu.be/G6IyHtPbfHk


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok