Beharangozó: Balatonfüzfő - Úrkút

2019. augusztus. 15., 20:42   |    

Beharangozó: Balatonfüzfő - Úrkút

LESZ-E ÚJABB GÓL CUNAMI A MÁSODIK FORDULÓBAN ?


Negyvenegy gólt rúgtak a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának nyitányán a csapatok. Négyen - Bencsik Dávid, Horváth Ákos, Korpos Tibor, Mátó Gergő - három találattal kezdték az új idényt.
Nyolc gólt rúgott a Balatonfüred és a Tihany is. Hatot a Magyarpolány, ötöt az Úrkút! Vajon a második fordulóban is folytatódik a gól cunami? Tudnak-e ismételni a remekül kezdő együttesek,  és talpra állnak- e azok a csapatok, amelyek súlyos vereséget - Devecser, Herend, Sümeg, TIAC - szenvedtek
? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk az alábbi összecsapások lejátszása után: Gyulafirátót - Badacsonytomaj, Ajka Kristály - TIAC VSE, Pét - Balatonfüred, Sümeg - Balatonalmádi, Magyarpolány -Tihany, Csetény - Herend, Devecser - Várpalota.
A Garai Péter edző irányította Úrkút az egyik bajnokesélyeshez méltóan kezdte az idényt,a hétvégén  a Csetényben 1-1-es döntetlennel kezdő Balatonfűzfő otthonába látogatnak. A tóparti együttes, amely valamelyest átalakult kerettel, új edzővel, Csucsánszky Zoltánnal szerzett idegenben pontot, az elmúlt években többször is megleckéztette az esélyesebb vendég gárdákat. Bár most a rutinosabb, összeszokottabb, igazi cél futballt játszó úrkútiak az esélyesebbek, a zöld-fehérek biztosan nem adják könnyen a három pontot...

Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának YouTube csatornáján szombaton, 17 óra 30 perctől élőben ezen a linken látható az összecsapás: https://youtu.be/RbtlWDmqnoo

 


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok