Beharangozó: Csetény - Magyarpolány

2019. május. 03., 18:51   |    

Beharangozó: Csetény - Magyarpolány

TOVÁBB ROBOG A POLÁNYI EXPRESSZ?

Nagy energiákat mozgósít a kiesés elkerüléséért a Csetény. A herendiek veresége és az ő zirci győzelmük egyelőre vihar utáni nyugalmat jelenthet. Bár a sötét felhők még nem oszlottak szét teljesen. Vasárnap a Magyarpolányt fogadják a csetényi barlangban és még az sem elképzelhetetlen, hogy győzelemmel pontszámban beérjék az öt hellyel előttük állókat. Ugyanis nagyon sűrű a mezőny.    

Remek tavaszi, idegenbeli teljesítményének köszönhetően a nyolcadik helyig tornázta fel magát a tabellán a Magyarpolány a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a 25. fordulóig. Piri Ottó edző tanítványai 12 pontot gyűjtöttek vendégként, ami önmagáért beszél. Így megfelelő távolságra kerültek a veszélyes zónától. Vajon tovább robog-e a Polány-expressz idegenben, vagy tilos jelzést mutatnak nekik a csetényiek?   

Kakas József a Csetény megbízott játékos-edzője: 

A legutóbbi idegenbeli sikerrel vehettünk egy nagy lélegzetet, de még mindig nem szűnt meg a veszély. Ráadásul azt sem tudni, hogy mennyi kieső lesz a csoportból, ezért nagyon fontos három pont kerül elosztásra a hétvégén. Szeretnénk mind a hármat itthon tartani, amiért mindent megteszünk. Sérülés, betegség, eltiltás nem hátráltat bennünket.    A polányiak tavaszi, idegenbeli mérlege azonban óvatosságra int bennünket.




Piri Ottó a Magyarpolány edzője:


Sokakat meglepett a tavaszi jó szereplésünk, amellyel most már elmondhatjuk, hogy  nyugodtan várhatjuk a bajnokság hajráját, mert a kiesés réme talán már nem fenyeget bennünket. Különösen vendégként lehetek büszke az együttesemre. Ezt a sorozatot Csetényben is szeretnénk folytatni. A tét még a hazaiakat nyomja, mi viszont szinte teljesen „elfogytunk”, ennek ellenére küzdelmes, izgalmas összecsapásra számítok, újabb idegenbeli sikerrel. És utána jó lenne otthoni környezetben is örömöt szerezni a szurkolóknak.


Az izgalmasnak ígérkező mérkőzés élőben vasárnap délután 17 órától erre a linkre kattintva látható: https://youtu.be/V6hGxp30Uws


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok