Beharangozó: Csetény SE - Devecser SE

2018. október. 04., 18:14   |    

Beharangozó: Csetény SE - Devecser SE

KONTRÁZÓK A PASSZOSOK ELLEN CSETÉNYBEN

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának  9. fordulójában a Csetény SE-Devecser SE összecsapáson nem csak puszta küzdelem, de búcsú mérkőzés is lesz. Az 50. születésnapját ünneplő Gersics József, aki 30 évvel ezelőtt ifjú titánként az NB I-ben futballozott, most végleg szögre akasztja a stoplist. Bár nála sohasem lehet tudni! Ami biztos: a csetényiek szeretnék neki megköszönni azt a 8 évet, amit a klubért tett. A  népszerű "Liba" kezdőként fut ki a katlanba, ahol a kontrázók és a passzosok feszülnek egymásnak. Olvassuk, hogy mit gondolnak minderről a szakvezetők:

Veress Botond, a Csetény vezetőedzője:

Nem ismerem a devecseri csapatot, csak egyszer láttam őket, de abból is kiderült, hogy erős ellenfelet fogadhatunk. Meggyőződésem, hogy szoros, kemény összecsapás vár ránk vasárnap. De mindenképpen nyerni akarunk! A helyzet kihasználás lesz a döntő. Sajnos van sérültünk, eltiltottunk, ezért taktikusan kell futballoznunk, hogy három ponttal gyarapodhassunk.

 

 

 

 


Cserna Róbert, a Devecser vezetőedzője:

Hatan távoztak, nyolcan érkeztek a csapatunkhoz. Főleg saját nevelésű játékosokkal töltöttük fel a keretünket. Így időbe kerül, amíg igazi csapatként tud játszani az együttes. Úgy érzem, jó úton járunk, mert nem szenvedtünk igazán nagy gólarányú vereségeket, mint az elmúlt bajnokságban. A szerzett pontok tekintetében van némi hiányérzetem az őszi idény felénél, de biztos vagyok abban, hogy a zárásáig több is lesz a mostaninál. Remélem, már Csetényben is tovább gyűjthetjük pontjainkat. Valóban rangadó lesz, csak azt sajnálom, hogy nem felsőházi. Az a csapat nyer, amelyik jobban ráerőltetni akaratát az ellenfelére. Két ellentétes stílusban futballozó gárda összecsapását láthatják vasárnap a szurkolók. A hazaiak kontrából akarnak gólokat szerezni, mi pedig a sok passzos, kombinatívabb futballt játszanánk. Bár erre a csetényi pálya nem igazán alkalmas. Egyelőre azonos a pontszámunk. Csak a döntetlennel nem változik ez a helyzet.


Az, hogy milyen irányban változnak  az adatok, azt vasárnap délután 15.30 órától élőben láthatják az érdeklődők az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának YouTube csatornáján erre a linkre kattintva: https://youtu.be/iNK-BIfL97Q


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok