Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE

2019. március. 14., 14:42   |    

Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE

AZ AJKA KRISTÁLY GYŐZNI MEGY FŰZFŐRE  

  A 18. fordulóval folytatódik a Veszprém megyei labdarúgó bajnokság első osztályának pontvadászata. A szombati mérkőzések közül a tavaszi nyitányon a Fűzfő-Ajka Kristály összecsapás kerül élő közvetítésre az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának youtube csatornáján 15 órától.
   A hazai zöld-fehérek a 9. pozícióban várják ellenfelüket, a 14 pont távolságban lévő, 5. Ajka Kristályt. A hazaiak mestere visszafogottan fogalmazott együttese idei első megmérettetésével kapcsolatban, mert a télen elvesztette egyik meghatározó játékosát, aki egyébként több poszton is használható futballista volt.


-Igen, valóban így van,Nyári Dániel gerincbántalmai miatt abba hagyta a labdarúgást, amely érzékeny veszteség, hiszen „Deni” rutinos, jó játékosunk volt - mondta Horváth Ferenc, a FAK mestere. - Sajnálom, hogy így alakult!Gondoskodtunk a pótlásáról. A Dég együttesétől igazoltuk Porvácsnyik Sándort baloldali védőnek. A középpályára pedig Rózsa Attila jött ugyan onnan. Hat előkészületi mérkőzésből négyet megnyertünk, kettőt elvesztettünk, ami eredményes felkészülésnek tűnhet, hiszen az eltervezett erőnléti munkát is maradéktalanul elvégeztük hozzá. Igaz, nem mindenki, de az edzéslátogatás is elfogadhatónak mondható a munkahelyi elfoglaltsághoz viszonyítva. Mi vezetjük a középmezőnyt, jól leszakadva az elől állóktól. De ezt szeretnénk megőrizni, még ha egy kicsit rázósabbnak tűnik az első három-négy forduló. Figyeltem a Kristály téli eredményeit. Továbbra is egységes, jó csapat szombati ellenfelünk. Együtt maradtak és mindig ez a legnagyobb erősítés. Ráadásul igazolni is tudtak. Nehéz mit mondani ilyenkor az eredményt illetően, mert az idény eleji formával mindenkinek meg kell küzdenie. Ez hozhat jót, de rosszat is. Hazai pályán méltó ellenfelei kívánunk lenni az erősebb kerettel rendelkező ajkaiaknak. És ez még akkor is igaz, ha nekünk idősebbekből áll a csapatunk és ezen változtatnunk is kell majd a bajnokság végén. 


Az Ajka Kristály erős ellenfelek ellen készült a folytatásra és három játékossal erősítették keretüket.


-A hat teszt mérkőzésünkből négyet megnyertünk, egy döntetlent játszottunk és egyszer kikaptunk, így úgy érzem, jó formában érkezünk a fűzfői mérkőzésre, amit kötelező megnyernünk - fogalmazta meg a lényeget a Kristály szakvezetője, Sipos Tamás. - A győztes rajt azért is fontos, mert utána két rangadónk következik. Jön hozzánk a Tihany és megyünk Úrkútra. Azt gondolom, hogy sikerült jól erősítenünk is. Szép Tamás kapussal és a Füredről érkezett Krén Ákossal és Udvardi Márkkal még jobbak, eredményesebbek lehetünk. Ezért a minimális célunk, hogy megőrizzük ősszel kivívott, megharcolt helyünket.


A találkozó erre a linkre kattintva látható: https://youtu.be/kbY-IDUwxks


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok