Beharangozó: FAK - Magyarpolány

2019. november. 14., 16:46   |    

Beharangozó: FAK - Magyarpolány

PAPÍRFORMA GYŐZELEM BALATONFŰZFŐN?

Az utolsó fordulót rendezik az őszi idényben a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában. Ami biztos, hogy a Balatonfüred szakasz győzelmét már nem veszélyezteti semmi. Az érmes helyekért van még némi tülekedés, de nagy valószínűséggel marad az Ajka Kristály, Tihany, Balatonalmádi sorrend. A tabella alsó részében rekedt csapatok közül sem tud egyik sem kitörni, hiszen a Magyarpolány és a Sümeg öt pont távolságra van a 13. Devecsertől. A sereghajó Herend pedig háromra az előtte állóktól.
A középmezőnyt a 6. helyen álló Fűzfő vezeti. Ők se előre, se hátra nem tudnak most menni. Viszont van egy tuttinak hitt, papírforma győzelemnek kikiáltott sikerük szombatra, hiszen a zsinórban nyolc vereséget szenvedő 14. Magyarpolány látogat hozzájuk, amelynek 20-44-es a gólkülönbsége szemben a FAK 29-15-jével szemben. A Balaton-partiak mestere azonban óvatosságra int.

Csucsánszky Zoltán, a Balatonfűzfő vezetőedzője: az ilyen biztosnak mondott győzelmek a legveszélyesebb összecsapások, mert könnyen könnyelműségre adhat okot. Ezért rendkívül ébernek kell lenni és szinten tartani a harcosságot, mert ellenkező esetben ez megbosszulhatja magát és könnyen elcsúszhatunk a banánhéjon. De az előző hetek formája és teljesítménye alapján, hazai pályán játszva, megadva a jelenleg szerényebben teljesítő ellenfelünknek a tiszteletet, valóban mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. De ezt nem szóban, hanem a pályán kell bizonyítani.

Piri Ottó, a Magyarpolány vezetőedzője: mi tagadás, tényleg összecsuklottunk az őszi idényben. Kis létszámú, fiatal kerettel indultunk a bajnokságban, ami idáig vezetett, de ezen most már nem tudunk változtatni. Majd a téli szünetben igyekszünk erősíteni. Szombaton tovább gyengülünk, mert két játékosunknak éppen a találkozó idejében búcsúztatják az édesapját, ezért nem lehetnek velünk. Igyekszünk helyt állni a jó formában lévő zöld-fehérekkel szemben és majd kiderül, hogy ez mennyire lesz elég.

A FAK – Magyarpolány találkozó szombaton 14 órakor kezdődik. Élőben az okos készülékeken erre a linkre kattintva látható az utolsó őszi bajnoki összecsapás: https://youtu.be/nI5Fn4D0R3c.

A 15. forduló további párosítása: Várpalota – Úrkút, Gyulafirátót – Balatonfüred, Ajka Kristály – Balatonalmádi, Tihany – Badacsonytomaj, TIAC VSE- Herend, Devecser – Csetény, Pét – Sümeg.
Az előre hozott első tavaszi fordulóban a Fűzfő – Csetény találkozó kerül képernyőre november 23-án, szombaton 13.30 órától.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok