Beharangozó: FAK - Úrkút

2018. november. 29., 23:14   |    

Beharangozó: FAK - Úrkút

Üzenet váltás a FAK - Úrkút rangadóra

Elhalasztott rangadót pótolnak a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában. Vasárnap 13 órakor a nyolcadik helyezett Balatonfűzfő a harmadik Úrkút együttesét fogadja. Igazi presztízs rangadót játszik egymás ellen a két csapat, de a vendégeknek még ennél többet is jelenthet az összecsapás. Hiszen győzelemmel pontszámban beérhetik a második Balatonfüredet és egy pontra megközelíthetik a listavezető VLS Veszprémet. De vajon mire számítanak az év utolsó találkozóján a szakvezetők?

Horváth Ferenc, a Balatonfüred vezetőedzője:

Ezer sebből vérzünk, elfáradtunk, kimerültek erőtartalékaink, de el is fogytunk a bajnokság végére. Sérültjeink és eltiltottjaink is vannak, akikre az eredetileg kiírt időpontban számíthattunk volna. De most nem játszhatnak. Végig kellene ezt az egészet gondolni, hiszen mégis csak egy amatőr bajnokságról van szó. Ettől függetlenül ígérhetem, hogy összekapjuk magunkat a záró kilencven percre. És ahogy megüzenték nekünk Magyarpolányból, hogy nem adják meg magukat egykönnyen és ki is kaptunk tőlük hazai pályán 3-1-re, most mi üzenjük az úrkútiaknak, hogy nem adjuk olcsón a bőrünket. Nyerni szeretnénk, hogy közelebb léphessünk a Gyulafirátóthoz a tabellán. Tudjuk, hogy ellenfelünk kiváló játékerőt képvisel, ezért nem lesz könnyű dolgunk, a szeretnénk megszorongatni őket, mint ahogy a Balatonfüreddel tettük.

Garai Péter külföldi  útja miatt az úrkúti kispadon segítője, Pávlicz Péter ül, aki szintén üzent a rangadóval kapcsolatban:


Mindenképpen nyerni akarunk, mert akkor utol érhetnénk a füredieket és megközelíthetnénk a veszprémieket. Ezért nekünk ez az összecsapás sokkal többet jelent, mint egy utolsó kilencven perc ebben az évben. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Fűzfő annál sokkal jobb csapat, mint ahogy azt a tabellán elfoglalt pozíciója jelzi. Tudjuk, hogy a Balaton-partján nyerni mindig nehéz. De nincs más választásunk, a hiányzóink ellenére bizonyítani szeretnénk, hogy mi mindig egységes, győzelemre képes csapattal állunk ki. Voltak nehézségeink a héten a felkészüléssel kapcsolatban, de a kezdő sípszóra készen fogunk állunk a csatára.

Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján ezen a linken látható élőben a mérkőzés.
https://youtu.be/7UXGwrs_p2s 


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok