Beharangozó: FC Zirc - Herend

2018. augusztus. 30., 16:55   |    

Beharangozó: FC Zirc - Herend

NULLA PONTOSOK EGYMÁS ELLEN ZIRCEN

A negyedik kör kezdődik az MTD Hungária megyei labdarúgó bajnokság első osztályában. Ebből a fordulóból az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának youtube csatornáján a Zirc-Herend összecsapás kerül élő közvetítésre.

Bár még nagyon korai kiesési rangadónak nevezni a párharcot, de ennek a két csapatnak jelenleg nulla pontja van (a Balatonfűzfőnek is) három forduló után. A házigazdák azért az utolsók a tabellán, mert  a csoport újonca négy góllal kevesebbet kapott, mint ők. Mind a két együttes jogosan gondolhatja azt, hogy mikor, ha nem most lehet pontokat szerezni a riválistól. Aminek a végelszámolásnál nagy jelentősége lehet.

Lássuk mit gondolnak, mire számítanak a szakvezetők a nulla pontosok rangadója előtt?

Kottyán Bálint, a Zirc vezetőedzője:

Nagyon nehéz év vár ránk, hiszen jó formán mindent előlről kellett kezdeni a klubnál. Legfőképpen a csapat építést, hiszen tíz fiatal kerül beépítésre, amely sehol sem megy egyszerűen. Tehetséges, képzett srácokról van szó, akikhez sok-sok türelem szükséges, hogy a befektetett munka meghozza az eredményt. Az Ajka Kristály és a TIAC ellen a vereségek ellenére láttam már bíztató momentumokat, a Veszprémmel szemben nem voltunk egy súlycsoportban. A játékunk sokszor szertelen, sok hibával tarkított, ezen kell változtatnunk. Abban bízom, hogy a Herend ellen tovább javulunk és megszerezzük első győzelmünket, ami önbizalmat adhat a folytatáshoz.

 


Marosi István, a Herend játékos-edzője: 

Annak ellenére, hogy egymás után három vereséget szenvedtünk, nem változtatunk az eredeti célkítűzésünkön, szeretnék a középmezőnyben végezni a bajnokság végén. Az őszi idényben minden mérkőzésünket idegenben játsszuk az öltöző épületünk építése miatt, ezért nem élvezhetjük a hazai pálya előnyét, a szurkolók bíztatását. Együttesünkben jól keverednek a fiatalabb és idősebb játékosok. A megye kettőben sikeresen megoldottuk a támadó játékot, mentünk előre. Ezt terveztük itt is csoport újoncként, de Tapolcán nagyon megbosszulta magát, hogy túlságosan is kinyíltunk, ezért volt a súlyos, 9-1-es vereség. Ezt a taktikát mostantól alaposan át kell gondolnunk. A Zirc fiatalokra épülő hajtós csapat. Mi viszont csak győzelemmel feledtethetjük a múlt heti vessző futásunkat. Ezt meg is beszéltük a srácokkal. Vagyis szeretnénk megszerezni az első három pontunkat. Gondolom, ezzel vendéglátóink is így vannak.


A Zirc-Herend élő közvetítéses mérkőzés szombaton 17.30 órakor kezdődik és ide kattintva, - https://youtu.be/PybwLWDWsKo - ezen a stream-en lesz látható.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az edző értékel: Magyarpolány SE
Bajnokság
Az edző értékel: TIAC VSE

2019-01-13 12:36:29

Az edző értékel: TIAC VSE

Bajnokság
Az edző értékel: Várpalotai BSK
Bajnokság
Az edző értékel: Sümeg VSE

2019-01-06 21:55:36

Az edző értékel: Sümeg VSE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok