Beharangozó: Gyulafirátót SE - Tihanyi FC

2018. október. 11., 09:56   |    

Beharangozó: Gyulafirátót SE - Tihanyi FC

A SZÁRNYALÓ TIHANY RÁTÓTON IS GYŐZNI AKAR

Az indián nyárban remek összecsapásnak ígérkezik a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a vasárnapi Gyulafirátót - Tihany találkozó . A harmadik helyezett félszigetiek szinte szárnyalnak ősszel, ráadásul van egy bravúros, idegenbeli, hangos sikerük is. Az úrkútiak egy éves, hazai veretlenségi sorozatát döntötték romba.
Az eddigi kilenc forduló legnagyobb bravúrját a jelenleg hetedik pozícióban álló Gyulafirátót szállította ebben az idényben, hiszen 2-1-re legyőzték az egyik bajnokesélyest, a VLS Veszprémet. Vajon melyik együttesnek szakad meg a remek sorozata?

Polonkai Csaba, a Gyulafirátót vezetőedzője:


Ismerem Lukács István edző kollégám, de nyugodtan mondhatom, hogy barátom futballról alkotott filozófiáját, ezért egyértelműen állítom, hogy számunkra nem lesz semmi meglepetés a játékunkban. Egyébként sem szeretek nagy szavakat használni, taktikáról beszélni, hiszen a megyei első osztályról beszélünk. Én soha sem kérek olyat a játékosomtól, amiről tudom, hogy nem tudja megcsinálni. Hiába szeretném, hogy passzoljon úgy, mint Messi, nem tud úgy passzolni. Itt inkább öröm futballról kellene beszélni. Ami azt is jelenti nálam, hogy hajtson, küzdjön mindenki a pályán, ahogy tud. Tegye ki a szívét, lelkét és majd meglátjuk, ez mennyit ér a mérkőzés végén. Ha győz a jobb, akkor meghajlunk az ellenfél előtt. Mind ezek ismeretében azt mondom, hogy mi a Veszprémhez hasonlóan a Tihanyt is szeretnénk legyőzni. 


Lukács István, a Tihany vezetőedzője:


Ne legyen abban olyan biztos a kolléga úr, hogy semmilyen meglepetés nem érheti a csapatát a vasárnapi mérkőzésen. De félre a tréfával, nehéz mérkőzésre számítunk, mert ellenfelünk jó passzban van, masszív együttes, amely gyors csatáraival remekül kontrázik. Ráadásul a rátóti pálya egy kicsit rövidebb, kissé keskenyebb, ezért nehéz széthúzni rajta a mezőnyt. De ami a legfontosabb: mi győzni megyünk Gyulafirátótra, mert jó formában vagyunk és szeretnénk megőrizni dobogós helyünket.

 

Aki szeretné élőben látni és megtudni, hogy a jó barátok találkozóját kinek az együttese nyeri vasárnap délután, az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának youtube csatornáján megtekintheti  15 órától: https://youtu.be/rUwkjBIaup8


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok