Beharangozó: MTD Hungária Megyei I. osztály 2019/2020

2019. augusztus. 09., 22:54   |    

Beharangozó: MTD Hungária Megyei I. osztály 2019/2020

Rajtra kész csapatok

Új pontvadászat kezdődik a hétvégén  a továbbra is az MTD Hungária Kft nevét viselő Veszprém Megyei Labdarúgó Bajnokság első osztályában is. Szombaton rögtön egy szomszédvári rangadóval, az Ada Bau Várpalota - Pét összecsapással, amely hosszú évekkel ezelőtt városi derbinek is számított. Ettől függetlenül a szétválást követően is igazi presztízs csatának számít kettőjük ütközete. A pétiek egy év kihagyás után, újoncként tértek vissza a megye legmagasabb osztályába.
Egyelőre az úrkútiak állnak a tabella utolsó helyén. Igaz, csak az alfabetikus besorolás miatt. A legutóbbi bronzérmes azonban megjósolhatóan ismét "királycsináló " lehet a bajnokságban, ahogy az elmúlt években mindig az volt. Az első fordulóban a Devecsert fogadják.
Legutóbb két percen múlott a balatonfürediek bajnoki címe. A tópartiak kerete átalakult az idény nyitóra. Ők évek óta szeretnének osztályt váltani. Egyszer a Pápa, utána az osztályozó, idén a Veszprém akadályozta meg ebben őket. Ha úgy vesszük, a füredieknél most is minden feltétel adott, hogy elsők legyenek harminc forduló után. Ennek bizonyítását a Sümeg ellen kezdhetik el hazai pályán.
Élénk érdeklődés előzi meg a másik újonc, a Badacsonytomaji SE BONVINO otthoni bemutatkozását az Ajka Kristály ellen. A sikeres, eredményes rajt mindig nagy lökést adhat a "kezdőknek ".
Az első körben a TIAC vendége lesz a Tihany, amely ezúttal is szeretne érem közelben maradni. Magyarpolányba a kieséstől megmenekült Herend látogat. Cseténybe új edzővel érkezik a Fűzfő.
Az MLSZ Veszprém megyei you tube csatornáján élőben a Balatonalmádi - Gyulafirátót rangadó lesz látható, amelyen a legutóbbi ötödik helyezett fogadja a hetediken végzőt. https://youtu.be/vwNdgRJkiwE


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok