Beharangozó: Pét- Devecser

2019. augusztus. 22., 15:46   |    

Beharangozó: Pét- Devecser

NULLA PONTOSOK ÜTKÖZETE
- Pét -Devecser mérkőzés a képernyőn-

Több csapat is beragadt a rajtnál a Veszprém megyei labdarúgó bajnokság első osztályában két forduló után. Az persze benne van a pakliban, hogy nulla pontjuk van száznyolcvan perc után, de a rengeteg kapott gól azért elgondolkodtató ezeknél az együtteseknél. Az utolsó TIAC-nak 2-18, az előttük álló Sümegnek 0-15, a tizennegyedik Herendnek 0-12 a gólkülönbsége. Ugyancsak pont nélküli és gólt sem rúgott a Devecser. Igaz, ők eggyel kevesebbet játszottak a riválisoknál. Az újonc pétiek szintén pontnélküliek, viszont derekasan helytálltak a várpalotai, szomszédvári rangadón és csak egy gólos vereséget szenvedtek a Balatonfüredtől.
A tizenhatos mezőnyben már csak négy százszázalékos gárda van. Messzemenő következtetéseket nem lehet levonni a veretlenek teljesítményéből, de nagy valószínűséggel az Úrkút, Tihany, Ajka Kristály, Balatonfüred kvartettből avatnak majd bajnokot és osztják szét a megmaradt ezüst és bronzérmeket. De az is igaz, hogy mindig lehet egy meglepetés csapat, amely összekuszálhatja a szálakat. Ahogy az úrkútiak tették jó néhányszor. A hét közepén zsinórban harmadszor is elkapták a Füredet. Most a Magyar Kupában diadalmaskodtak ellenük, főtáblára kerülve ezzel a győzelemmel...A góllövő lista élén jelenleg a "Kristályos" Györkös Bence áll, aki a tapolcaiaknak egymaga berámolt négyet a tízből.
  A harmadik forduló összecsapásaiból kiemelkedik a Csetény - Tihany és a balatoni rangadó, az Almádi - Füred találkozó. A gyengélkedő Sümeg ellen újabb három pontot gyűjthet az újonc Badacsonytomaj , amely nyerni tudott a rátótiak ellen. A kontraformát mutató Magyarpolány a szárnyaló ajkaiakat fogadja. Várpalota -Fűzfő, Úrkút - Herend, TIAC - Rátót a további párosítás.

Ebből a fordulóból a két nulla pontos, a Pét - Devecser mérkőzés kerül képernyőkre az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának YouTube csatornáján. Az élő közvetítés szombaton 17 órakor kezdődik és erre a linkre kattintva látható: https://youtu.be/TxsTZNrc5e0


Cserna Róbert vezetőedző együttese Péten kezdheti a pontgyűjtést


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok