Beharangozó: Tihanyi FC - Balatonfüredi FC

2018. november. 02., 11:52   |    

Beharangozó: Tihanyi FC - Balatonfüredi FC

BALATONI CSATA TIHANYBAN

Talán már nem számít akkora presztízs mérkőzésnek a Tihany - Balatonfüred szomszédvári rangadó, mint amikor két éve a félszigetiek feljutottak a megyei labdarúgó bajnokság első osztályába. Viszont a zöld-fehéreknek idáig csak egy döntetlen jutott, a többit az ellenfél nyerte. Ennek ellenére a balatoni csata mindenképpen a 14. forduló rangadója, ahol a negyedikhez érkezik az első helyezett, bajnok aspiráns Balatonfüred, amely két ponttal vezet az őt üldöző, nagy rivális Veszprém előtt. Ezért a füredieknek létkérdés nyerni, ha az élen akarnak maradni. Így igazán nekik van nagyobb veszíteni valójuk a szombati -14 órakor megrendezésre kerülő - találkozón. Ráadásul a tihanyiak pihentebbek lesznek, mert elmaradt a Herend elleni bajnokijuk. A Füred pedig szenvedett egyet Fűzfőn, (0-1) de az is lehet, hogy csak annyit adtak ki magukból, ami a győzelemhez kellett. Ez majd kiderül a kilencven perc végén...

Ezt várják a szakvezetők a rangadótól:
Lukács István, a Tihany vezetőedzője:

Jó időt, sok szurkolót, az osztályban megszokottnál nagyobb iramot, nagyobb sebességet, lüktető játékot, izgalmakat, helyzetekben bővelkedő, kiélezett  csatát várok. Aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz ebből.




Thomas Sowunmi, a Balatonfüred vezetőedzője:

Mivel a Tihany nem játszott csütörtökön, minden bizonnyal frissebbek lesznek, mi meg fáradtabbak. Sérültjeink is vannak, ezért majd csak a mérkőzés előtt derül ki, hogy milyen kerettel játszhatjuk az újabb rangadónkat. Ami viszont biztos: mi minden összecsapásunkat meg akarjuk nyerni. Tihanyba is győzni megyünk.





Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján erre a linkre kattintva látható élőben a mérkőzés :www.youtube.com/embed/75MqzmP ObKY 


További hírek

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Szponzorok