Beharangozó : Úrkút SK - Tihanyi FC

2018. szeptember. 27., 19:46   |    

Beharangozó : Úrkút SK - Tihanyi FC

ÉRMESEK ÚRKÚTI RANGADÓJA

A legutóbbi labdarúgó bajnokság ezüst és bronz érmes együttese feszül egymásnak szombaton a megyei első osztályban. Az Úrkút fogadja a Tihanyt. A tabellán jelenleg elfoglalt pozíciók azt sejtetik, hogy izgalmas derbit láthatnak a szurkolók. Hiszen a hazaiak a harmadik, a félszigetiek a negyedik helyen állnak. A különbség mindössze két pont. A vendéglátóknak hihetetlenül masszív a védelmük, hiszen eddig csak két gólt kaptak. Viszont könnyen kiismerhető, kissé egysíkú a támadó játékuk. A balatoniak tizenegy góllal többet rúgtak, de nagyságrendekkel többet is kaptak. Mi lesz ebből? Megmondják a szakvezetők.


Garai Péter, az Úrkút vezetőedzője:

 
Egyelőre úgy tűnik, hogy ezúttal nem leszünk létszám hiányosak, ezért taktikailag is nagyobb lehet a választási lehetőségünk, mint a Veszprém elleni rangadón volt. Nagyon nehéz ellenfélnek ígérkezik a Tihany. Ráadásul nem vagyunk jó formában. Hajtunk, küzdünk egymásért, erős közösség és csapat vagyunk, de valami hiányzik a játékunkból, hogy még eredményesebbek lehessünk. Úgy vezetünk két ponttal a tihanyiak előtt, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk ellenfelünknél. De azt Fűzfőn még meg is kellene nyernünk, hogy az előnyünk megmaradjon. Javulunk kell a támadó játékunkban, hogy esélyünk legyen nyerni az újabb rangadón.


Lukács István, a Tihany vezetőedzője:


Rossz hírem van!Különböző okok miatt négy labdarúgónk is hiányzik majd az Úrkút elleni összecsapásról. Ez azért jelent némi hátrányt. Pedig jó formába lendültünk, eredményesen futballozunk, sok helyzetet teremtünk. De most olyan ellenfél következik, amelynek védelme beton biztosnak tűnik és nehezen átjátszható. Játszunk ellenük egy ki-ki meccset, aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle.

 

 


Remélhetőleg a "csak nem kikapni taktikát" elvetik a csapatok és valóban egymásnak feszülnek és játszanak egy jó iramú, izgalmas mérkőzést. Aki kíváncsi rá, megnézheti az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának YouTube csatornáján élőben, 16 órakor, erre a linkre kattintva:  https://youtu.be/EIq7D_rqgcY


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az edző értékel: Tihanyi FC

2018-12-16 14:47:02

Az edző értékel: Tihanyi FC

Bajnokság
Az edző értékel - Úrkút SK

2018-12-14 18:45:49

Az edző értékel - Úrkút SK

Bajnokság
Az edző értékel - VLS Veszprém
Bajnokság
Tizennyolc mérkőzés 66 gólja a képernyőkön

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok