Beharangozó : Úrkút SK - Tihanyi FC

2018. szeptember. 27., 19:46   |    

Beharangozó : Úrkút SK - Tihanyi FC

ÉRMESEK ÚRKÚTI RANGADÓJA

A legutóbbi labdarúgó bajnokság ezüst és bronz érmes együttese feszül egymásnak szombaton a megyei első osztályban. Az Úrkút fogadja a Tihanyt. A tabellán jelenleg elfoglalt pozíciók azt sejtetik, hogy izgalmas derbit láthatnak a szurkolók. Hiszen a hazaiak a harmadik, a félszigetiek a negyedik helyen állnak. A különbség mindössze két pont. A vendéglátóknak hihetetlenül masszív a védelmük, hiszen eddig csak két gólt kaptak. Viszont könnyen kiismerhető, kissé egysíkú a támadó játékuk. A balatoniak tizenegy góllal többet rúgtak, de nagyságrendekkel többet is kaptak. Mi lesz ebből? Megmondják a szakvezetők.


Garai Péter, az Úrkút vezetőedzője:

 
Egyelőre úgy tűnik, hogy ezúttal nem leszünk létszám hiányosak, ezért taktikailag is nagyobb lehet a választási lehetőségünk, mint a Veszprém elleni rangadón volt. Nagyon nehéz ellenfélnek ígérkezik a Tihany. Ráadásul nem vagyunk jó formában. Hajtunk, küzdünk egymásért, erős közösség és csapat vagyunk, de valami hiányzik a játékunkból, hogy még eredményesebbek lehessünk. Úgy vezetünk két ponttal a tihanyiak előtt, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk ellenfelünknél. De azt Fűzfőn még meg is kellene nyernünk, hogy az előnyünk megmaradjon. Javulunk kell a támadó játékunkban, hogy esélyünk legyen nyerni az újabb rangadón.


Lukács István, a Tihany vezetőedzője:


Rossz hírem van!Különböző okok miatt négy labdarúgónk is hiányzik majd az Úrkút elleni összecsapásról. Ez azért jelent némi hátrányt. Pedig jó formába lendültünk, eredményesen futballozunk, sok helyzetet teremtünk. De most olyan ellenfél következik, amelynek védelme beton biztosnak tűnik és nehezen átjátszható. Játszunk ellenük egy ki-ki meccset, aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle.

 

 


Remélhetőleg a "csak nem kikapni taktikát" elvetik a csapatok és valóban egymásnak feszülnek és játszanak egy jó iramú, izgalmas mérkőzést. Aki kíváncsi rá, megnézheti az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának YouTube csatornáján élőben, 16 órakor, erre a linkre kattintva:  https://youtu.be/EIq7D_rqgcY


További hírek

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok