Beharangozó: Várpalotai BSK - Sümeg VSE

2018. október. 30., 21:12   |    

Beharangozó: Várpalotai BSK - Sümeg VSE

KI-KI MECCS LESZ A VÁRPALOTA - SÜMEG 

Vajon kinek hoz szerencsét a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a 13. forduló a Várpalota - Sümeg összecsapáson, amit ráadásul hét közben, csütörtökön 14 órakor kezdenek. Ami biztos, hogy ki-ki meccset játszik egymás ellen a két együttes. Az eddig megszerzett 10-10 pont tekintetében mindenképpen. Hazai siker esetén a palotaiak megelőzhetik a vendégeket és ezzel elléphetnének a kieső helyről. A sümegi győzelem azt jelenthetné, hogy végre kiléphetnének abból a mély gödörből, amibe folyamatosan bele csúsztak hétről-hétre. A többi mutatóban is szinte azonosak a számok. Borbély Gábor hétszer volt eredményes, a riválisnál Mayer Dávid öt góljával a legjobb mesterlövész. Ahogy Balatonfűzfőn, úgy Sümegen is edző csere volt. A Veszprémben elszenvedett nagy arányú vereség után Fördős József helyett Lázár Szilveszter vette át a szakmai munka irányítását.

Most már csak az a kérdés, hogy a szakvezetők mire számítanak a kiélezettnek ígérkező mérkőzés előtt.

Szabó László, a Várpalota vezetőedzője:

Mint egy falat kenyér az éhezőnek, úgy kellene nekünk ez a három pont. De tisztában vagyunk vele, hogy ez nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert a vendégek is ezt a három pontot akarják begyűjteni. Van eltiltott és sérült játékosunk is, de majd igyekszünk ezen is úrrá lenni. A helyzetkihasználás és az önbizalom fontos tényező lehet a győzelem kiharcolásában. Jó lenne a legutóbbi gyulafirátóti pontunkhoz hozzá rakni hármat. De ehhez gólokat is rúgni kell.







Lázár Szilveszter, a Sümeg vezetőedzője:

Mi szeretnénk minden mérkőzést megnyerni. Legalábbis úgy lépünk pályára. Úgy vélem, hétről-hétre javul a játékunk. A Fűzfő ellen pontot is szereztünk, míg a Tihanytól és az Úrkúttól elszenvedett minimális különbségű vereségünk is azt jelzi, hogy jó úton járunk. Abban hiszünk és bízunk, hogy a javuló játékunk már Várpalotán győzelembe fordul és megindulhatunk előre. Nehéz összecsapásra számítok, de ahogy említettem, mi mindig, mindenhol nyerni akarunk.






Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján ezen a linken látható élőben a mérkőzés: https://youtu.be/E7RPWDzemIE.


További hírek

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Szponzorok