Beharangozó: Várpalotai BSK - Sümeg VSE

2018. október. 30., 21:12   |    

Beharangozó: Várpalotai BSK - Sümeg VSE

KI-KI MECCS LESZ A VÁRPALOTA - SÜMEG 

Vajon kinek hoz szerencsét a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a 13. forduló a Várpalota - Sümeg összecsapáson, amit ráadásul hét közben, csütörtökön 14 órakor kezdenek. Ami biztos, hogy ki-ki meccset játszik egymás ellen a két együttes. Az eddig megszerzett 10-10 pont tekintetében mindenképpen. Hazai siker esetén a palotaiak megelőzhetik a vendégeket és ezzel elléphetnének a kieső helyről. A sümegi győzelem azt jelenthetné, hogy végre kiléphetnének abból a mély gödörből, amibe folyamatosan bele csúsztak hétről-hétre. A többi mutatóban is szinte azonosak a számok. Borbély Gábor hétszer volt eredményes, a riválisnál Mayer Dávid öt góljával a legjobb mesterlövész. Ahogy Balatonfűzfőn, úgy Sümegen is edző csere volt. A Veszprémben elszenvedett nagy arányú vereség után Fördős József helyett Lázár Szilveszter vette át a szakmai munka irányítását.

Most már csak az a kérdés, hogy a szakvezetők mire számítanak a kiélezettnek ígérkező mérkőzés előtt.

Szabó László, a Várpalota vezetőedzője:

Mint egy falat kenyér az éhezőnek, úgy kellene nekünk ez a három pont. De tisztában vagyunk vele, hogy ez nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert a vendégek is ezt a három pontot akarják begyűjteni. Van eltiltott és sérült játékosunk is, de majd igyekszünk ezen is úrrá lenni. A helyzetkihasználás és az önbizalom fontos tényező lehet a győzelem kiharcolásában. Jó lenne a legutóbbi gyulafirátóti pontunkhoz hozzá rakni hármat. De ehhez gólokat is rúgni kell.Lázár Szilveszter, a Sümeg vezetőedzője:

Mi szeretnénk minden mérkőzést megnyerni. Legalábbis úgy lépünk pályára. Úgy vélem, hétről-hétre javul a játékunk. A Fűzfő ellen pontot is szereztünk, míg a Tihanytól és az Úrkúttól elszenvedett minimális különbségű vereségünk is azt jelzi, hogy jó úton járunk. Abban hiszünk és bízunk, hogy a javuló játékunk már Várpalotán győzelembe fordul és megindulhatunk előre. Nehéz összecsapásra számítok, de ahogy említettem, mi mindig, mindenhol nyerni akarunk.


Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának Youtube csatornáján ezen a linken látható élőben a mérkőzés: https://youtu.be/E7RPWDzemIE.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok