Beharangozó: Veszprém Megye Kupa döntő : Devecser - Veszprém

2019. június. 04., 21:29   |    

Beharangozó: Veszprém Megye Kupa döntő : Devecser  - Veszprém

A DEVECSER MEGNYERNÉ A MEGYE KUPÁT

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályában a bajnoki címet megnyerő VLS Veszprém a tabellán a tizedik helyen záró Devecserrel játssza a Megye Kupa döntőjét Ajkán szerdán 18 órától. Az összecsapás nem csak serlegre éremre megy, hiszen a fináléba jutott együttesek "sikerdíjat" is átvehetnek az ünnepélyes eredményhirdetésen. Így van ez már három éve. Motíválva vannak a csapatok a megye háromtól kezdve, hiszen a tavaszi fordulókból továbbjutók újabb összegekhez jutottak, amelyek a végére összeadódtak.
 A döntőbe jutott két együttes szakvezetője bizakodva várja a szerdai utolsó megmérettetést.

Pető Tamás a bajnoki címet nyert VLS Veszprém vezetőedzője: 

Akár kell osztályozót játszanunk az NB III-ba jutásért, akár nem, az ajkai döntőn azok lépnek pályára, akik kiharcolták. Vagyis a fiatalok. Természetesen lesz a csapatban azért néhány rutinosabb futballista is. Azt gondolom, ez egy kiváló lehetőség és megtiszteltetés a klub ifistáinak, hogy komoly tét mérkőzésen bizonyítsák tehetségüket. Bízom benne, hogy haza hozzák a trófeát a fiataljaink.


A veszprémiek a Külsővat, Balatonfüred és a Balatonalmádi kiütésével jutottak a fináléba. A sümegiek nem álltak ki ellenük a kisorsolt mérkőzésre. A rivális devecseriek az Alsóörsöt, a Csopakot, a Csetényt és a Badacsonytomajt búcsúztatták, így jutottak a döntőbe.

Cserna Róbert a Devecser vezetőedzője:

Az persze nem mindegy, hogy a bajnok Veszprém keretéből mennyien lesznek ott a döntőben a pályán. Ismerjük egyébként az ellenfél fiataljait is. Ügyesek, tehetségesek, jól összerakott csapat az övék. Mi viszont mindentől függetlenül szeretnénk megnyerni a Megye Kupát. Kis csapatnak ez egy remek lehetőség, hogy itt is megmutassa magát. Bele adunk mindent, aztán majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. 





Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának youtube csatornáján szerdán este 18 órától erre a linkre kattintva élőben látható a  Veszprém - Devecser döntő: https://youtu.be/gAPsQXSSfHg


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok