Beharangozó: VLS Veszprém - Ajka Kristály

2018. augusztus. 16., 03:19   |    

Beharangozó: VLS Veszprém - Ajka Kristály

PÉNTEKEN VESZPRÉMBEN
GÓL GYÁRTÓK EGYMÁS ELLEN

Rekord mennyiségű találatot, 42 gólt láthattak a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának nyitányán a szurkolók. Pénteken két olyan együttes feszül egymásnak a megyeszékhelyen, amely szintén alaposan kivette a részét az eredményes rajtból. Gólgyártók találják magukat egymással szemben, hiszen a VLS Veszprém 7-0-ra nyert Balatonalmádiban, míg az Ajka Kristály szintén idegenben, Zircen győzött 5-1-re. Ráadásul mind a két csapatban volt olyan futballista, aki háromszor volt eredményes. Szabó Bence illetve Szedlacsek Balázs. Ők a füredi Lattenstein Norberttel hármas holtversenyben vezetik a góllövő listát.

Veszprémben pénteken 17 órakor kezdődik a városi stadionban az összecsapás, amelyet az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának youtube csatornáján ezúttal is élőben láthatják a szurkolók. Vajon a két edző milyen összecsapásra számít?

Pető Tamás, VLS Veszprém:

Jó lenne azt mondani, hogy mi már olyan felkészültek és erősek vagyunk, hogy legyőzzük az összes ellenfelünket, de természetesen ez nincs így, annak ellenére sem, hogy az első fordulóban fölényesen nyertünk. Még nagyon sok munka vár ránk, hogy elérjük céljainkat. Viszont örülök annak, hogy úgy futballoztunk, ahogy azt megbeszéltük és ez a gólokban is megmutatkozott.

Pénteken egy izgalmas, jó összecsapásra számítok, hiszen ellenfelünk is rendkívül eredményesen játszott. Ismereteim szerint az Ajka Kristály megerősödött erre a bajnokságra, ami megnehezítheti a dolgunkat. És nekik is van gyors, gólerős csatáruk. Bízom abban, hogy ismét sikerül kialakítani a helyzeteket és gólerősen játszva megnyerjük ezt a mérkőzést is. Ehhez az első perctől kezdve ugyan olyan lelkesen, nagy akarással kell futballozni, mint, ahogy azt Almádiban megmutattuk.

Sipos Tamás, Ajka Kristály: 

Hét új játékos érkezett hozzánk a nyáron és a felkészülésünk is jól sikerült. Ennek volt eredménye a jó bajnoki rajt. Papírforma volt a zirci sikerünk. Akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Azt gondolom, hogy reális célnak tűnik, hogy a bajnokság végén az első ötben végezzünk, mert sikerült megteremteni az idősebb, rutinos és a fiatal játékosok összetételét a csapatban. Ezek ismeretében szeretnénk szoros eredményt elérni a Veszprém ellen. Ebben sokat segíthet a Pápáról visszatért, gólfelelősünk Szedlacsek  Balázs és a szintén az NB III-as együttesből igazolt Horvát Tamás is. Az nehezítheti a dolgunkat, hogy erőnlétben nyilván nem vagyunk olyan állapotban, mint a bajnokesélyes veszprémiek, hiszen ők nálunk többet edzenek, de igyekszünk majd olyan taktikát választani, amivel ezt ellensúlyozni tudjuk.
Remélem, sikerül megvalósítani elképzeléseinket a megyeszékhelyen is.

 

A mérkőzést élőben követhetik a következő linken:
VLS Veszprém - Ajka Kristály


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az edző értékel: Magyarpolány SE
Bajnokság
Az edző értékel: TIAC VSE

2019-01-13 12:36:29

Az edző értékel: TIAC VSE

Bajnokság
Az edző értékel: Várpalotai BSK
Bajnokság
Az edző értékel: Sümeg VSE

2019-01-06 21:55:36

Az edző értékel: Sümeg VSE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok