Beharangozó: VLS Veszprém - Tihanyi FC

2018. szeptember. 04., 18:05   |    

Beharangozó: VLS Veszprém - Tihanyi FC

A TIHANY BERÚGNÁ A HELYZETEIT VESZPRÉMBEN 

A bajnoki cím megnyerésére legnagyobb eséllyel pályázó VLS Veszprém ezúttal is pénteken rendezi bajnoki mérkőzését a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában az ötödik forduló nyitányaként. A listavezető idáig mindössze  egy gólt kapott és  huszonnyolcat rúgott az ellenfelek hálójába. Pető Tamás vezető-edző együttesében Gálfi Zoltán és Szabó Bence is 8-8 gólt szerzett, ezzel ők vezetik a mesterlövészek tabelláját. Ezek ismeretében egyértelmű esélyese a Tihany elleni összecsapásnak a megyeszékhely együttese.
A legutóbbi bajnoki bronz érmes ugyan csak veretlen még, de a félszigetieknek már becsúszott két döntetlen is. Pedig a két utolsó találkozójukat szintén megnyerhették volna. Lukács István vezető-edző gárdája szervezetten futballozik, de a helyzet kihasználást még eredményesebbé tennék. A VLS Veszprém-Tihany a forduló rangadójának számít. Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának you tube csatornáján ezt a mérkőzést láthatják élőben pénteken 16.30 órától a futball kedvelői.


A két edző így nyilatkozott a találkozó előtt:

Pető Tamás, a VLS Veszprém vezető-edzője: 

Ez a találkozó is  egy a sok közül, ami még ránk vár a bajnokság végéig. Semmi rendkívülivel nem készülünk a tihanyiak ellen. Szeretnénk továbbra is eredményes, jó futballal kiszolgálni a szurkolóinkat. Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható eredmény. Nincs sérültünk, se eltiltottunk, felkészülten várjuk az összecsapást.

 

 


Lukács István, a Tihany vezető-edzője:

Csapatunk játékával nincsen semmi probléma. A legutóbbi két mérkőzésünkön azonban a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk. Almádiban és az Ajka Kristály ellen is a kapussal szembeni ziccereinket rontottuk el, és ez értékes pontok elvesztésébe került. Abban bízom, hogy ez a rossz tendencia megváltozik és ismét kihasználjuk a kapu előtti lehetőségeinket. A mérkőzés esélyese természetesen a Veszprém, de nagyon csalódottak lennénk, ha esetleg sok gólos vereséget szenvednénk a bajnok esélyes otthonában. Szeretnénk megnehezíteni a további menetel

ésüket.

A mérkőzés linkje: hftps://youtu.be/sZh YyES404


A Veszprém - Tihany labdarúgó mérkőzés összefoglalója a Veszprém Televízió hétfő esti Sporthíradójában (19.45 óra) is látható lesz.


További hírek

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Szponzorok