Beharangozó: VLS Veszprém - Tihanyi FC

2018. szeptember. 04., 18:05   |    

Beharangozó: VLS Veszprém - Tihanyi FC

A TIHANY BERÚGNÁ A HELYZETEIT VESZPRÉMBEN 

A bajnoki cím megnyerésére legnagyobb eséllyel pályázó VLS Veszprém ezúttal is pénteken rendezi bajnoki mérkőzését a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában az ötödik forduló nyitányaként. A listavezető idáig mindössze  egy gólt kapott és  huszonnyolcat rúgott az ellenfelek hálójába. Pető Tamás vezető-edző együttesében Gálfi Zoltán és Szabó Bence is 8-8 gólt szerzett, ezzel ők vezetik a mesterlövészek tabelláját. Ezek ismeretében egyértelmű esélyese a Tihany elleni összecsapásnak a megyeszékhely együttese.
A legutóbbi bajnoki bronz érmes ugyan csak veretlen még, de a félszigetieknek már becsúszott két döntetlen is. Pedig a két utolsó találkozójukat szintén megnyerhették volna. Lukács István vezető-edző gárdája szervezetten futballozik, de a helyzet kihasználást még eredményesebbé tennék. A VLS Veszprém-Tihany a forduló rangadójának számít. Az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának you tube csatornáján ezt a mérkőzést láthatják élőben pénteken 16.30 órától a futball kedvelői.


A két edző így nyilatkozott a találkozó előtt:

Pető Tamás, a VLS Veszprém vezető-edzője: 

Ez a találkozó is  egy a sok közül, ami még ránk vár a bajnokság végéig. Semmi rendkívülivel nem készülünk a tihanyiak ellen. Szeretnénk továbbra is eredményes, jó futballal kiszolgálni a szurkolóinkat. Hazai pályán csak a győzelem az elfogadható eredmény. Nincs sérültünk, se eltiltottunk, felkészülten várjuk az összecsapást.

 

 


Lukács István, a Tihany vezető-edzője:

Csapatunk játékával nincsen semmi probléma. A legutóbbi két mérkőzésünkön azonban a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk. Almádiban és az Ajka Kristály ellen is a kapussal szembeni ziccereinket rontottuk el, és ez értékes pontok elvesztésébe került. Abban bízom, hogy ez a rossz tendencia megváltozik és ismét kihasználjuk a kapu előtti lehetőségeinket. A mérkőzés esélyese természetesen a Veszprém, de nagyon csalódottak lennénk, ha esetleg sok gólos vereséget szenvednénk a bajnok esélyes otthonában. Szeretnénk megnehezíteni a további menetel

ésüket.

A mérkőzés linkje: hftps://youtu.be/sZh YyES404


A Veszprém - Tihany labdarúgó mérkőzés összefoglalója a Veszprém Televízió hétfő esti Sporthíradójában (19.45 óra) is látható lesz.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az edző értékel: Magyarpolány SE
Bajnokság
Az edző értékel: TIAC VSE

2019-01-13 12:36:29

Az edző értékel: TIAC VSE

Bajnokság
Az edző értékel: Várpalotai BSK
Bajnokság
Az edző értékel: Sümeg VSE

2019-01-06 21:55:36

Az edző értékel: Sümeg VSE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok