Díjazták a megyei focistákat

2014. július. 08., 19:06   |    

Díjazták a megyei focistákat

A hagyományos díjátadóval zárta a 2013/2014-es idényt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatósága. A Simonyi iskolában rendezett eseményen több tucat kupa és több száz érem talált gazdára.

A hagyományos eseményt Csik Ferenc nyitotta meg. – Köszönöm, hogy eljöttetek, úgy gondolom, hogy szép évet zárunk – mondta az MLSZ Veszprém megyei igazgatója, aki kiemelte: az elmúlt szezonban több új-donságot is bevezettek, és ezek jó fogadtatásban részesültek mind a csapatok, mind a szurkolók részéről.

A legnagyobb dobás egyértelműen a Magyar Kupa Veszprém megyei döntőjének és bronzmeccsének megrendezése volt. A pápai Perutz stadionban megtartott fináléról lapunk is részletesen beszámolt, a Csetény (megye I) és a Dörögd-Halimba (megye III) remek hangulatú, élvezetes és igencsak látványos összecsapást produkált. A díjátadó résztvevői

megtekintették az eseményt összefoglaló videós összefoglalót, amelyet a Veszprém Tv készített. A megyei kupagyőztes a Csetény lett, a csapat ez al-kalommal ezért és a bajnoki ezüstérméért is díjat kapott. Csakúgy mint az összes bajnokság 1–3 helyezettje, valamint a gólkirályok. Kitüntetésben részesültek az utánpótlás képviselői, valamint a hölgyek legjobbjai is.

Csik Ferenc szót ejtett a szintén új kezdeményezésnek számító Téli-kupa felkészülési tornáról, amelynek ugyancsak remek volt a fogadtatása. Császár László társadalmi elnök, Tapolca polgármestere pedig azt emelte ki, hogy sosem volt még ennyi pénz a magyar labdarúgásban. Veszprém megyét jól gazdálkodó, eredményes térségnek nevezte és arra buzdított mindenkit, hogy éljenek a különböző pályázati és fejlesztési lehetőségekkel.

– Nem gondoltam volna, hogy itt állok majd, hiszen korábban felnőttmezőnyben sosem voltam gólkirály – nyilatkozta lapunknak a megye I-es gólkirályi cím idei birtokosa, Talián Krisztián. Az ösküiek támadója hivatalosan 28 találattal zárt, ám valójában 29 alkalommal volt eredményes, az egyik gólját véletlenül csapattársának könyvelték el. – Szerencsére nem ezen múlt. A célom az volt, hogy eredményesebb legyek, mint az előző idényben és szerencsére ez sikerült. Jó kis csapat jött össze Öskün, kár, hogy levontak tőlünk négy pontot (a serdülőegyüttes létszámhiánya miatt – a szerk.), azzal meg lett volna a dobogó is – fogalmazott a 24 éves játékos, az első ösküi gólkirály, akit az utóbbi hetekben természetesen több helyről is megkerestek, de elképzelhető, hogy a következő évedban is mostani csapata színeiben ontja majd a gólokat.

(Forrás: Napló, www.veol.hu)


További hírek

Általános
Torna-győztes a VFC USE Lány U15-ös csapata

2020-02-16 08:50:24

Torna-győztes a VFC USE Lány U15-ös csapata

Veszprém Megyei Futsal tornasorozatot az U15-ös lányoknál harmadszor is bajnok a Donát Máté vezette VFC USE

Általános
Műfüves pálya Sümegprágán

2019-09-18 18:20:51

Műfüves pálya Sümegprágán

Szponzorok