Dübörögnek a mérkőzések a harmadosztályban

2023. október. 18., 08:22   |    

Dübörögnek a mérkőzések a harmadosztályban
Fotó: Bakos Bálint

9. fordulónál járnak a csapatok a Corecomm SI Veszprém váregyei harmadosztályú bajnokságban. Gólokban nincs hiány, élvezetes mérkőzéseket láthatnak a kilátogató szimpatizánsok.

Északon öt csapat is küzd a dobogóért, itt kiélezett és parázs mérkőzésekre van kilátás. Jelen pillanatban az Nemesgörzsöny, Adásztevel és a Pápateszér áll a dobogó valamelyik fokán, a Takácsi és a Borsosgyőr szorosan követi őket.

https://adatbank.mlsz.hu/league/61/19/27701/8.html

Észak Nyugaton két csapat meglépett a többiektől, a Káptalanfa és a Kolontár fej-fej mellett, míg a harmadik Külsővatot nyolcan is üldözőbe vették. Gólokban itt sincs hiány igen termelékeny mutatóval rendelkeznek a csapatok.

https://ada1bank.mlsz.hu/league?evad=61&szervezet=19&verseny=27708&fordulo=8

Keleten a Tótvázsony vezeti a tabellát, az eddig még veretlen csapat hét győzelmet és két döntetlent jegyzett. A Csetény-Dudar és a Balatonalmádi szorosan követi az első helyezettet, de a negyedik Bakonynána és az ötödik Várpalota is egy győzelemre van a dobogótól. Érdekesség, hogy itt is mindegyik mérkőzésen legalább két gólnak tapsolhatott a publikum.

https://adatbank.mlsz.hu/league/61/19/27713/9.html

Délen öt csapati is közel van egymáshoz az első a Balatonederics második a Nagyvázsony a harmadik Tapolcai öregfiúk, pedig két mérkőzéssel kevesebbet játszott mint a többiek. A Blatonakali és a Révfülöp is tapad az élmezőnyhöz. Ebben a csoportban is minden mérkőzésen született gól.

https://adatbank.mlsz.hu/league/61/19/27813/9.html

Őszeségben elmondható, hogy nem volt olyan mérkőzés a harmadosztályban ahol nem született gól, ebből is látszik, hogy a csapatok nem a védekezésre rendezkednek be.

Várjuk a folytatást és sportszerű jó mérkőzést kívánunk minden csapatnak!

 

 


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok