Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs

2019. február. 09., 11:24   |    

Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs

DUPLÁZNÁ A HUSZONÖTÖT SZEDLACSEK BALÁZS 

Az Ajka Kristály centere, csak azért nem tudott még gólkirály lenni a megyei labdarúgó bajnokság első osztályában , mert idény közben csapatot váltott. Egy évvel ezelőtt az NB III-as Pápát választotta, ezért nem sikerült átszakítania a képzeletbeli célszalagot. A mostani őszi idényt 25 találattal vezeti Szedlacsek Balázs, a huszonkilencedik évébe lépett erőcenter, aki a klasszikus kilencest játsza Sipos Tamás vezetőedző csapatában, amely az ötödik pozícióból rajtol március 16-án a tavaszi folytatásban.
Volt aki azt mondta, hogy a téli felkészülést szinte biztos, hogy a bajnokesélyes VLS Veszprémben kezdi el. Mások nagyobb összegben fogadtak volna abban, hogy marad a Kristályban. És nyertek volna, mert ezúttal nem igazolt sehová.

-Nekem már a magán életem sokkal fontosabb a futballnál, ezért a vállalkozásban való munka van első helyen - mondta a góllövő lista első helyezettje. - Ezen csak akkor változtatnék a foci kedvéért, ha valóban komolyan ajánlat érkezne magasabb osztályból, hiszen nyitott vagyok mindenre. Egyébként nem vagyok vándor madár. Visegrádon lehúztam hét évet. Onnan kerültem Pápára. Aztán a Kristályhoz. Majd megismételtem ezt a váltást még egyszer oda és vissza. Ebből elég volt.

Balázs négy mesterhármast jegyez eddig. Azt mondja szerencsés helyzetben van, mert igazi gólpasszokat kap Szabó Zoltántól, Szélesi Pétertől és Szarka Martintól is. Fejjel, lábbal egyaránt eredményes. A brazil Ronaldon nőtt fel és a portugál névrokona a példaképe. Volt és van is kitől ellesni a különböző praktikákat a gólszerzés tudományából. A saját termésből is van kedvenc.

-A legszebbet a Zircnek lőttem nagyon messziről, a legfontosabbat pedig Tihanyban szereztem a 92. percben a zuhogó esőben, amivel pontot szereztünk a rangadón - szemezgetett az eddigi huszonötből a gólkirály jelölt. - Abban nem vagyok biztos, hogy duplázható lesz tavasszal ez a gól szám, de büszke lennék az ötvenre, az biztos. De a huszonkilenccel is beérném, ha odaérnénk a harmadik helyre. Mindegy, hogy ki rúgja a gólt, csak nyerjünk.

Szedlacsek Balázs azt mondja, hogy erősebbé vált a mostani bajnokság, van hat- hét kimondottan jó együttes, amely fizikálisan és taktikailag is kiválóan felkészült és bírja a gyűrődést. Szerinte a Veszprém lesz a bajnok, mert a Füred még botlik a kettőjük egymás elleni rangadójáig.

-Persze szeretnénk mi is bajnokok lenni, de már az is szép volna, ha megközelítenék a harmadik helyezettet, vagy "taposnánk" a tihanyiak a sarkát üldözésük közben - reménykedett a biztató tavaszi folytatásban az Ajka Kristály gólvadásza, aki tudja, hogy a nyomában lévő veszprémi mesterlövészeket sem lesz könnyű megelőzni...


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Bajnokság
Az edző értékel: Csetény SE

2019-01-20 19:37:25

Az edző értékel: Csetény SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok