Ezüstérmes lett a Veszprém megyei csapat az esztergomi MILT tornán.

2023. február. 02., 11:24   |    

Ezüstérmes lett a Veszprém megyei csapat az esztergomi MILT tornán.

Csik Ferenc emléktornán az előkelő második helyezést érte el csapatunk.

Esztergomban az újonnan megépült városi sportcsarnokban rendezték meg szombaton és vasárnap a Csik Ferenc Emléktornát (Megyei Igazgatóság Labdarúgó Tornája).

16 megye 14 csapata vett részt az eseményen.

A mérkőzéseken az MLSZ megyei igazgatóságok társadalmi aktívái, bizottsági és elnökségi tagjai, valamint a főállású dolgozói vettek részt. 

Az eseményt egy gálamérkőzés is színesítette, ahol az MLSZ SE az Esztergomi Öregfiúkkal mérte össze tudását.

A csoportmérkőzések után a hármas döntőbe Bács-Kiskun, Veszprém és Komárom-Esztergom csapatai jutottak. A tornát végül óriási izgalmak közepette a házigazda Komárom-Esztergom csapata nyerte, megelőzve a második Veszprém és a bronzérmet szerzett Bács-Kiskun megye csapatát.

A díjakat Hernádi Zsolt a MOL Zrt- Elnök-vezérigazgatója, Hernádi Ádám Esztergom Megyei Jogú Város polgármestere és Khéner László MLSZ megyei igazgató adták át.

Hatalmas gratuláció MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóságának!

Veszprém megyei csapat névsora: Schmidmajer Árpád, Kovácsfi László, Szöllőskei Péter, Raffai Róbert, Rajki Tamás, Császár László, Tuczai Gyula, Szentkirályi Tóth Kornél, Szilágyi István, Finta Péter, Tóth Gábor, Horváth Ernő

Csapatvezető: Sikos László


További hírek

Bajnokság
Megvan a legjobb négy csapat a kupában

2024-05-02 17:37:45

Megvan a legjobb négy csapat a kupában

Már csak egy mérkőzést kell nyernie a csapatoknak a június 5.-én megrendezésre kerülő Vehir.hu Vármegye Kupa döntőbe jutásáért. A döntő helyszíne Ajka, amit külön köszönünk a FC Ajka vezetőségnek, hogy lehetőséget teremtenek a mérkőzés lejátszásra.

Bajnokság
Kupa szerda

2024-04-30 09:46:32

Kupa szerda

Vehir.hu Veszprém kupa mérkőzések szerdán kerülnek lejátszásra, ahol kiderül ki jut be a legjobb négy közé.

Bajnokság
Továbbra is fej-fej mellett az éllovasok

2024-04-29 09:54:45

Továbbra is fej-fej mellett az éllovasok

A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal első három helyezettje továbbra sem hibázik, hozzák a "kötelező" pontokat. Az őket üldöző Pápa a nyomukban, az éllovassal szemben mindössze hat pont a hátrányuk.

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Szponzorok