Fontos információk az edzőképző rendszerrel kapcsolatban

2017. augusztus. 10., 04:20   |    

Fontos információk az edzőképző rendszerrel kapcsolatban

Az MLSZ Edzőképző Központ javaslatára az MLSZ Elnökségének a döntése értelmében az eddig érvényben lévő kreditpont szerzés és az utána következő licenchosszabbító e-learning vizsga előírásból a vizsga megszűnt. Egyben tájékoztatjuk az Edzőkollégákat, hogy a kredit pontszerzés rendszere továbbra is feltétele a licenckártya megújításának mely határozatot az MLSZ Elnöksége módosított, a szabályozást ide kattintva tekintheti meg. Azok az edzőkollégák, akiknek már lejárt vagy 2017. december 31-ig érvényes a licenckártyája, amint rendelkezik a licenckártya megújításhoz a megfelelő számú kreditponttal (UEFA „A” és UEFA „B” esetén 35 pont, UEFA PRO és UEFA Elite Youth „A” esetén 45 pont) azok egy e-mailben igényelhetik az új kártyájukat. Az igénylést az edzokepzes@mlsz.hu – ra kell benyújtani, melyben szerepeljen az illető neve, születési hely, születési idő (év, hó, nap), a végzettség minősítése (UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” vagy UEFA PRO) valamint a kártyadíj befizetésének az igazolása.   Az MLSZ Edzőképző Központ javaslata alapján az MLSZ Elnöksége a csökkentette a licenckártya kiadási díjakat, tekintettel arra, hogy az edzőkollégák és az egyesületeik a kreditrendszer bevezetésével többletkiadásokkal számolhattak – konferencia regisztrációs díjak, utazási költségek. Az MLSZ Elnöksége 2016 év végén úgy döntött, hogy a licenckártyák kiadási díjai az alábbiakra módosulnak (csökkennek)
  • UEFA PRO – bruttó 38.100 Ft
  • UEFA ELITE YOUTH „A” – bruttó 25.400 Ft
  • UEFA „A” - bruttó 25.400 Ft
  • UEFA „B” – 6.350 Ft.
Az MLSZ Edzőképző Központ, akkor küldi ki a kártyákat, amikorra a licenckártya kiadási – megújítási – díjak – beérkeznek a Szövetség OTP:11707024-20484068-00000000 számlaszámára. A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az edző nevét, adóazonosítóját és a KPUEFACARD17 kódot. Alapvető feltétel: az MLSZ csak annak a nevére és címére (adóazonosítójára illetve céges adószámára) állítja ki a számlát, aki az összeget befizette. Nincs olyan, hogy magánszemély fizeti be és az egyesületére kéri a számlát, vagy fordítva. A licenckártyákat az MLSZ Edzőképző Központja adja ki, két formátumban.
  • Először e-mailben küldjük ki a kártyákat az edzőkolléga által meghatározott e-mail címre – amellyel a rendszerben jogosultságot szerzett.
  • Másodszor kártyaformátumban küldjük ki, postai úton, arra a postai címre, amelyet az adategyeztetés során Ti adtatok meg. Erre akkor kerül sor, amint elkészülnek a kártyaalapú engedélyek.
A kártyák bármilyen formátumú kiadása kizárólagosan a befizetés igazolása után történhet meg. 87_2017 (06.15.) elnökségi határozat melléklete

További hírek

Általános
Torna-győztes a VFC USE Lány U15-ös csapata

2020-02-16 08:50:24

Torna-győztes a VFC USE Lány U15-ös csapata

Veszprém Megyei Futsal tornasorozatot az U15-ös lányoknál harmadszor is bajnok a Donát Máté vezette VFC USE

Általános
Műfüves pálya Sümegprágán

2019-09-18 18:20:51

Műfüves pálya Sümegprágán

Szponzorok