Jelszó változtatás az IFA rendszerben

2018. március. 28., 10:36   |    

Jelszó változtatás az IFA rendszerben

Az Európai Unió szabályainak megfelelő adatvédelmi szabályozásnak megfelelően az IFA rendszerben is biztonsági szabályokat kell bevezetni. (ez minden Magyarországi adatkezelő szervezetre igaz!)
Már több mint egy hete a rendszer figyelmeztetett, hogy a héten jelszóváltásra kerül sor és ezt mindenkinek meg kell tenni, ha a rendszert használni szeretné.

A mai nap a rendszerbe lépéskor a korábban a rendszerben megadott e-mail címre kapnak egy ideiglenes jelszót. Ezt kell beírni a képen látható lenti ablaknak megfelelő "E-mailben kapott azonosító kód" mezőbe.

Ez után új jelszót kell megadni, ami legalább 10 karakter kell, tartalmazzon  nagybetűt, kisbetűt, számot és úgynevezett speciális karaktert is (pl.: !, =, + stb.).

A jelszavak beírása után menteni kell ,majd lehetőség nyílik a bejelentkező oldalon belépni az új jelszóval. 


Fontos, hogy még a szombati és vasárnapi mérkőzések előtt tegyék meg ezeket a lépéseket,  hogy ne legyenek fennakadások a jegyzőkönyvek kitöltésével!

 

 


További hírek

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Bajnokság
A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

2024-04-15 14:54:34

A Fűzfői AK nyerte a pápai rangadót

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú bajnokság elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló.

Bajnokság
Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024-04-12 09:12:39

Gyermekszektor-program: Amatőr Kupa-döntő és Simple Női kupa-döntő

2024. április 25-én Amatőr Kupa-döntő (16:00) és Simple Női Kupa-döntő (20:00) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kerül megrendezésre.

Szponzorok