Július 1-től kötelező a TAJ-kártya feltöltése az IFA-rendszerbe

2024. június. 10., 13:43   |    

Július 1-től kötelező a TAJ-kártya feltöltése az IFA-rendszerbe

Az MLSZ tájékoztatja valamennyi, az égisze alá tartozó sportszervezetet nyári digitális ügyintézést érintő fontos változásról, a július 1-től esedékes TAJ-kártya feltöltési kötelezettségről.

Az MLSZ 2020-2025 közötti időszakra vonatkozó digitális stratégiája a versenyszervezésben és az ügyintézésben is a teljeskörű digitalizációt célozta meg, beleértve ebbe a tárgykörbe a versenyengedélyek és a sportorvosi igazolásokat is, melyről a kiküldött tájékoztató levélben olvashatnak az érintettek.

Ezen cél elérésének első és egyben legfontosabb lépése, hogy 2024. július 1. napjától kezdődően az IFA-rendszerben versenyengedélyt (akár egyénileg, akár csoportosan) igényelni a MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK számára kizárólag a Társadalombiztosítási Azonosító Jelet (TAJ-számot) tartalmazó hatósági igazolvány (TAJ-kártya) elektronikus másolatának IFA-rendszerbe való feltöltése esetén és a feltöltött TAJ-kártya alapján a TAJ-szám IFA-rendszerbe való rögzítését követően lehet majd. (A TAJ-kártyák rendszerbe való rögzítése egyszeri alkalom, azt a későbbi versenyengedély igénylések esetén nem kell majd megismételni!)

A fentiekre tekintettel ezúton kérünk minden sportszervezetet, hogy már most, a 2024/25-ös bajnoki évad rajtját jóval megelőzően kezdjenek el intézkedni a versenyengedélyek kiváltásával érintett magyar állampolgárságú labdarúgók TAJ-kártya másolatának összegyűjtése végett.

 

Az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága ezúton is köszöni a sportszervezetek együttműködését.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Alap edzőképzés Veszprémben

2024-07-08 13:32:55

Alap edzőképzés Veszprémben

Az MLSZ Edzőképzési Intézete 13 darab MLSZ Grassroots Alap tanfolyamot hirdet a 2024-es szezon őszi félévében.

Bajnokság
Búcsúzunk Palotai Nándor

2024-07-03 13:35:41

Búcsúzunk Palotai Nándor

Találkozunk még, Nándi!

Bajnokság
Zajcsek Tiborra emlékeztek a veteránok

2024-06-11 11:38:08

Zajcsek Tiborra emlékeztek a veteránok

Első alkalommal szerveztek tornát Zajcsek Tibor emlékére.

Bajnokság
Bajnok a Balatonalmádi SE

2024-06-02 09:58:54

Bajnok a Balatonalmádi SE

Történelmet írt a Balatonalmádi SE, hogy először nyerte meg a vármegyei bajnokságot. A bajnok idénye még messze nem ért véget, hiszen kedden Vehir.hu Vármegye Kupa döntőt játszik Pápai Perutz FC-vel, és hétvégén az osztályozó az NB-III-ba kerülésért.

Szponzorok