Nem tudott meglepetést okozni a RAC

2024. október. 01., 10:14   |    

Nem tudott meglepetést okozni a RAC

A címvédő Balatonalmádi magabiztos, 4-0-s diadalt aratott a Pét vendégeként a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában.

Az elmúlt hétvégén hetedik köréhez érkezett a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály küzdelme. Az eddig mindössze három mérkőzését lejátszó, címvédő Balatonalmádi (egy győzelem, egy döntetlen, egy vereség) a jó erőt képviselő Pét vendégeként kiütéses, 4-0-s sikert aratott.

Az Úrkút–Sümeg derbit korábban játszották le a felek: a házigazda kemény mérkőzésen 3-2-re diadalmaskodott. A Zirc a Csetényt 3-1-re, az Ajka a Gyulafirátót 6-2-re múlta felül. A forduló egyik legjobban várt ütközete a Pápa balatonfüredi vendégjátéka volt: a tópartiak lelkiismeretesen küzdöttek, de a Perutz könnyedén nyerni tudott (1-5). A Szentantalfa kontra Tihany összecsapás szintén a vendégek sikerével zárult (1-4). A korábbi hat mérkőzés során egyaránt vereséget szenvedő Fűzfő „szabadnapos” volt.

 

VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság

7. forduló párosításai:

Szeptember 14., 16.00

Úrkút SK–Sümeg VSE 3-2 (1-2) Gólszerzők: Sáringer (4.), Horváth Á. (48., 81.), ill. Szakonyi (6., 23.)

Szeptember 28.

FC Zirc - Csetény SE 3-1 (2-1)

Gólszerzők: Kovács L. (26.), Szamarasz (37.), Somogyi (47. - büntetőből), ill. Kurcz (9. - büntetőből)

Kiélezett mérkőzésen szereztt a Zirc három pontot. A forduló rangadóján a gólratörőbb csapat örülhetett a mérkőzés végén. Jelen pillanatban, ezzel a győzelmükkel a Zirciek a dobogó harmadik fokán.

Péti MTE–Balatonalmádi SE 0-4 (0-2)

Gólszerzők: Jánó (33., 37.), Ács (53.), Vincze (74.)

A hazaiak az edzőváltást követően sem tudnak kilábalni a negatív szériából. Voltak biztató jelek, de a jó erőből álló Almádi felőrölte őket.

A második félidőben már nem volt kérdés, hogy ki nyeri a találkozót, a pétiek talán el is fáradtak.

Várpalotai BSK–Devecser SE 3-1 (1-1)

Gólszerzők: Kiss (33.), Uj (61., 71. – mindkettőt büntetőből), ill. Paksai (9.)

A Várpalotai az idei szezonban más arcát mutatja. A tabellán elfoglalt helyezése is ezt mutatja. Kiegyenlített félidő után Uj Tamás két büntetőt is értékesíteni tudott, amivel a győztesnek járó pontokat is otthon tartották.

Szeptember 29.

FC RAC–Ajka Kristály SE 2-6 (1-2)

Gólszerzők: Bekker (32.), Tímár (90.), ill. Szarka (13., 58.), Gröber (17., 75.) Gyüre (62.), Antal (81.)

Nem tudta megnehezíteni a Kristály dolgát a RAC. A hazaiak akár szorosabb eredményt is kialakíthattak volna, de a helyzetkihasználásukkal akadtak gondok. Megérdemelten vitte haza a három pontot a vendég csapat.

Balatonfüredi USC–Frutti Drink-Pápai Perutz FC 1-5 (0-3)

Gólszerzők: Molnár B. (88.), ill. Nagy K. (14., 28., 48.). Nagy D. (17.), Hauser (75.)

Ideális idő és pálya fogadta a csapatokat. A helyiek kezdtek jobban, a 10. percben Varga kétszer is bravúrosan védett. Később átvette a játék irányítását a Pápa, s már a szünetig három gólos előnyre tett szert. Főleg Nagy Krisztián jeleskedett, aki két gólja mellett a harmadikban is főszerepet játszott.

Fordulás után folytatták jó játékukat a vendégek, és Hauser Bálint két góljával már ötre növelték előnyüket. A helyi fiatalok a mezőnyben méltó ellenfeleknek bizonyultak, de a vendégek kapuját alig veszélyeztették. Molnár Balázs volt a kivétel, aki a 88. percben belőtte a BUSC szépítő gólját. A játék minden elemében jobb Perutz biztos és megérdemelt győzelmet aratott.

Szentantalfa NVSE–Tihanyi FC 1-4 (1-2)

Gólszerzők: Vári (26.), ill. Nemes (24.), Petres (35.), Henn (78., 79.)

Közepes iramú és színvonalú első félidőt hozott a Tihany antalfai vendégjátéka, a félidő derekán egy felezőn eladott labdából ziccerig jutott a vendégcsapat, amiből gólt is szerzett. Két percen belül érkezett a hazai válasz: Vári-Kovács szögletből egalizált. A félidő végén mégis a vendégek örülhettek, újabb hazai megingást váltottak gólra. A második játékrészt agilisabban kezdte a hazai alakulat, de csak lehetőségekig jutott, amit egy felívelést követő vendéggól büntetett. Innentől kissé még nyíltabb játékra váltott az Antalfa, amit újabb góllal büntetett a Tihany, így 1-4 lett a vége.

Szabadnapos volt: Fűzfői AK


További hírek

Bajnokság
60 év felett is komoly tempót diktáltak a veteránok

2024-10-01 14:28:20

60 év felett is komoly tempót diktáltak a veteránok

A legutóbbi megmérettetésnek Veszprém műfüves pályája adott otthont a 60 évet betöltött labdarúgók tornájának. A veteránok hétről-hétre, hónapról-hónapra bizonyítják, hogy még mindig képesek magas szinten futballozni.

Bajnokság
7. forduló következik

2024-09-27 08:41:48

7. forduló következik

A címvédő Balatonalmádi SE a Péti MTE vendége lesz a VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal következő fordulójában.

Bajnokság
Gól nélküli rangadó, hetet rúgott a Pápa

2024-09-24 08:05:07

Gól nélküli rangadó, hetet rúgott a Pápa

Nincs már százszázalékos csapat a VEHIR.HU Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, miután az éllovas Úrkút 0-0-s döntetlent játszott a címvédő Balatonalmádival. Zárkózik a Pápa, amely 7-1-re kiütötte a Pét gárdáját.

Bajnokság
Előre hozott mérkőzés ígéri a legtöbb izgalmat

2024-09-13 08:28:26

Előre hozott mérkőzés ígéri a legtöbb izgalmat

Hat mérkőzés kerül megrendezésre a hétvégén a VEHIR.HU Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, közülük a kupameccs miatt előrehozott Úrkút SK - Sümeg VSE mérkőzés ígéri a legtöbb izgalmat.

Szponzorok