Ovis grundfoci pályát avattak Balatonedericsen

2020. október. 23., 18:15   |    

Ovis grundfoci pályát avattak Balatonedericsen

A 12X24m pályát először pénteken vehették birtokba a kis focirajongók egy ünnepélyes átadó után.

Az eseményen Fenyvesi Zoltán Országgyűlési képviselő elmondta: a fejlesztés mintegy 19 millió forintból valósulhatott meg, elsősorban a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázatának köszönhetően. Nagyon nagy öröm ez a beruházás ami egyértelműen a gyerekek jövőjét és egészségét fogja szolgálni. A kietlen területen, nem kellett hozzá egy teljes hónap, hogy a beruházás elkészüljön. Köszönet illet mindenkit, aki ebben a gyors és precíz kivitelezésben részt vett! Gratulálok a Balatonederics Sport Club-nak és a település minden lakójának!

Pap János Polgátmester kiemelte, hogy a projekt nagy részben Hanák Miklósnak köszönhető hiszen az Ő segítsége és közbenjárása nélkül a pálya nem valósulhatott volna meg. Nagyon nagy öröm egy ilyen kis település számára, hogy ilyen fejlesztés történhetett Balatonedericsen. Egy igazi ékszerdoboz, amire igazan büszkék lehetünk.

Finta Péter, az MLSZ Veszprém Megyei Igazgatóság igazgatója szerint Balatonedericsen a legjobb helyen lesz ez pálya, hiszen az iskola és az óvoda közössége biztosíték arra, hogy állandó használatba legyen ez labdarúgó műhely! Fontos, hogy minél többen tudjanak focizni Balatonedericsen. A gyerekek öröme pedig egyértelműsítik azt is, mennyire várt fejlesztés volt ez.

Hanák Miklós Balatonederics elnöke hozzátette, tagjaik létszáma minden évben nő, ami ez az infrastruktúra tovább tudja segíteni. A pálya ebben most nagy előrelépést jelent, hiszen a szülők így garantáltan egy biztonságos, a legkisebbek igényeire kialakított pályán hagyhatják ott az ovisokat, iskolásokat ráadásul a fejlesztéssel jóval több lehetőség adódik majd edzésre is.

 

Az új pályát a jelenlévők végül ünnepélyes szalagátvágással majd egy focibajnoksággal avatták fel.


További hírek

Bajnokság
Élesedik a verseny

2024-04-25 14:35:01

Élesedik a verseny

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg az élen álló Úrkút ellenfele a sereghajtó Várpalota lesz.

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Szponzorok