TAVASZI MLSZ GRASSROOTS ALAPKÉPZÉS VESZPRÉMBEN

2023. január. 18., 14:30   |    

TAVASZI MLSZ GRASSROOTS ALAPKÉPZÉS VESZPRÉMBEN

Tanfolyam helyszíne: Veszprém VFC USE Sporttelep 8200 Veszprém Erdész u. 1

Oktatási napok száma: 8+1 nap gyermekvédelem

A tanfolyamot lezáró vizsga tervezett időpontja: 2023 június

 35.000 Ft + ÁFA=44 450 (a díjfizetés egyösszegben történik)

Tervezett oktatási napok:

  • felvételi: 2023.02.14 9:00
  •  oktatási napok: 2023.02.23, 03.09, 03.23, 04.06, 04.20, 05.04, 05.18, 06.01.
  •  vizsga: 2023.06.08.
  • oktatási napok kezdési időpontja 9:00

 

TANFOLYAMI JELENTKEZÉS

A tanfolyamra történő jelentkezés feltételei (a részletes leírás alább olvasható):

Betöltött 18. életév, az életkort érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni

Érvényes sportorvosi igazolás; vagy 30 napnál nem régebbi munkaegészségügyi igazolás (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy 30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolás (egészséges, sporttevékenységet végezhet)

Erkölcsi bizonyítvány, mely dokumentum a jelentkezéstől számítva 30 napnál nem régebbi

Jelentkezés határideje: 2023.01.26 csütörtök 22.00

A jelentkezés folyamata: A tanfolyamra kizárólag a személyes MOK profilban lehet jelentkezni. Amennyiben még nincs profilja, kérjük a jelentkezési időszak előtt regisztráljon az https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/ oldalon ahhoz, hogy a tanfolyamra jelentkezni tudjon.

A tanfolyami jelentkezés a személyes MOK profilban a KÉPZÉSEK fül alatt a kiválasztott tanfolyamhoz tartozó JELENTKEZÉS gomb megnyomásával kezdhető meg. A JELENTKEZÉS gomb megnyomása után a képzés összefoglalója jelenik meg, ahol az oldal alján az első, csillaggal megjelölt GDPR szabályzat kötelező elfogadása után (a másik két szabályzat elfogadása opcionális) a JELENTKEZÉS ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával véglegesíthető a jelentkezés. Sikeres jelentkezés esetén a rendszer egy megerősítő e-mailt küld. Amennyiben a sikeres jelentkezés után nem várt körülmény miatt nem tud részt venni a felvételi eljáráson, kérjük jelezze a mok@mlsz.hu email címre.

DOKUMENTUMOK:

A sikeres jelentkezést követően a felvételi eljárás megkezdésének feltétele az alábbi dokumentumok felöltése a MOK saját profilba (Adataim > Dokumentumok > Dokumentum feltöltése).

A feltöltendő dokumentumoknál nincs korlátozás a fájltípusra (Pdf, Word, Jpg stb.), de egy fájl mérete nem haladhatja meg az 5 MB-ot.

 Feltöltendő dokumentum: A feltöltött dokumentum elnevezése: Érvényes sportorvosi igazolás vagy 30 napnál nem régebbi munkaegészségügyi igazolás (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy 30 napnál nem régebbi háziorvosi igazolás (egészséges, sporttevékenységet végezhet) Grassroots alap – orvosi

Feltöltési határidő: 2023.01.26. 22:00

Amennyiben az alábbiak közül valamelyik dokumentum nem kerül feltöltésre a megadott határidőig, a jelentkező nem kezdheti meg a felvételi eljárást és jelentkezése törlésre kerül.

Bemutatandó dokumentum: Az erkölcsi bizonyítványt a gyakorlati vizsgán kell bemutatnia a jelentkezőknek. Kizárólag a tényleges erkölcsi bizonyítvány megléte esetén vehet részt a felvételi eljáráson a jelentkező, a megkérést igazoló bizonylat nem elegendő.

 

FELVÉTELI ELJÁRÁS A felvételi eljárás egy gyakorlati tesztpálya teljesítéséből és egy szóbeli elbeszélgetésből áll. Helyszín/Időpont: megyeként a mellékelt táblázat tartalmazza! Gyakorlati tesztpálya teljesítése, mely az alábbi linken elérhető: https://edzokepzes.mok.mlsz.hu/file/newse/84/file/kozponti-gyakorlati-labdarugo-edzo-felveteli-teszt.pdf A felvételi eljárás gyakorlati részén sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés. A gyakorlati foglalkozásokon mindenki saját felelősségére, önként vesz részt. A felvételi elbeszélgetés célja, megismerni a jelölt pályaorientációra vonatkozó motivációs bázisát, képet alkotni az edzői pálya/munka világában történő tájékozottságáról.


További hírek

Bajnokság
ÚRKÚT - PÁPA RANGADÓ

2024-05-03 11:34:56

ÚRKÚT - PÁPA RANGADÓ

Az éllovas, bajnok Úrkút a negyedik helyezett Pápához látogat a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombat esti összecsapásán.

Bajnokság
Megvan a legjobb négy csapat a kupában

2024-05-02 17:37:45

Megvan a legjobb négy csapat a kupában

Már csak egy mérkőzést kell nyernie a csapatoknak a június 5.-én megrendezésre kerülő Vehir.hu Vármegye Kupa döntőbe jutásáért. A döntő helyszíne Ajka, amit külön köszönünk a FC Ajka vezetőségnek, hogy lehetőséget teremtenek a mérkőzés lejátszásra.

Bajnokság
Kupa szerda

2024-04-30 09:46:32

Kupa szerda

Vehir.hu Veszprém kupa mérkőzések szerdán kerülnek lejátszásra, ahol kiderül ki jut be a legjobb négy közé.

Bajnokság
Továbbra is fej-fej mellett az éllovasok

2024-04-29 09:54:45

Továbbra is fej-fej mellett az éllovasok

A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal első három helyezettje továbbra sem hibázik, hozzák a "kötelező" pontokat. Az őket üldöző Pápa a nyomukban, az éllovassal szemben mindössze hat pont a hátrányuk.

Szponzorok