Tizennyolc mérkőzés 66 gólja a képernyőkön

2018. december. 07., 09:52   |    

Tizennyolc mérkőzés 66 gólja a képernyőkön

TIZENNYOLC MÉRKŐZÉS  66 GÓLJA  A KÉPERNYŐKÖN 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának kezdeményezésére harmadik éve kerülnek élő közvetítésre a megyei bajnokság első osztályának találkozói a szervezet Youtube csatornáján. Az internetnek köszönhetően az okos eszközökön a világ bármelyik pontján láthatók ezek az összecsapások. Ezen a mondaton lehet ugyan mosolyogni, viszont volt, aki a tengeren túlról jelezte, hogy nézni fogja a VLS Veszprém- Balatonfüred rangadót. De Budapestről is érdeklődtek mérkőzés közvetítési időpontok iránt. Talán ez is érzékelteti, hogy Csik Ferenc igazgató ötlete tetszést aratott a megyei futball drukkerek körében. Amit a nézettségi mutatók is alátámasztanak, hiszen volt olyan összecsapás, amit, kétezernél is többen láttak.

Augusztustól-decemberig tizennyolc bajnoki mérkőzés került közvetítésre, ezeken hatvanhat gólt láthattak a nézők. A legtöbb a Csetény-Devecser 4-3, és a Füred-Várpalota, valamint a Veszprém- Tihany találkozón született. Mind kétszer 6-1 volt a végeredmény. Mindössze egy gólt tudtunk mutatni az Úrkút-Tihany 0-1-el végződött találkozón.
A közvetítendő mérkőzések kiválasztásában két vezérlő elv volt. Az egyik az élmezőny rangadóinak láttatása, a másik, hogy a tabellán egymáshoz nagyjából közel állók, az azonos játékerőt képviselők összecsapását mutassuk meg az érdeklődőknek. Igyekeztünk kerülni a várhatóan nagy gól különbségű eredményeket sejtető találkozókat, mert azok kevésébe izgalmasak.
A legnagyobb "választás" a Csetény -Devecser volt, ahol a hazaiak már 3-0-ra vezettek, majd egyenlítettek Szakonyi Stefán mesterhármasával a vendégek, de végül Hornyacsek Roland a 80. percben megszerezte a csetényiek győztes találatát, 4-3. A legnagyobb drámát az Úrkút-Füred (2-1) hozta. Talán nem véletlenül a legtöbb látogatóval a csatornán, 2360-an néztek bennünket. További nézettségi sorrend: Tihany-Füred 1483, Úrkút-Veszprém 1458, Veszprém-Füred 1270.
Iványi Tímea technikussal, Magyar Attila operatőrrel ötször voltunk  a Tihany, négyszer-négyszer a Füred, Veszprém és az Úrkút találkozóin.
A hosszú téli szünetben az edzők segítségével visszapillantunk majd jó néhányszor az őszi idényre...


További hírek

Bajnokság
Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

2024-03-27 11:30:55

Frissen vizsgázott játékvezetők Veszprém Vármegyében!

Bővült a Veszprém vármegyei játékvezetők száma, hiszen 2024.03.23-án 9 fő tett sikeres alapfokú labdarúgó játékvezetői vizsgát Veszprémben. A 40 órás tanfolyam januárban kezdődött és heti 1 alkalommal tartottak foglalkozást a képzők.

Bajnokság
Szoros mérkőzések hétvégéje

2024-03-26 08:11:57

Szoros mérkőzések hétvégéje

A Corecomm SI Veszprém Vármegyei másodosztályú mérkőzéseken szoros eredmények születtek, könnyed győzelmet csak az Ugod játszott , aki ötöt gurított Taliándörögdnek.

Bajnokság
Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

2024-03-25 11:04:07

Vizsga előtt gyakoroltak a játékvezetők

Gyakorlati foglalkozáson vettek részt a játékvezetői tanfolyam hallgatói. A VFC USE műfüves pályáján az utánpótlás egyesület felső korosztályai segítették a leendő sípmesterek munkáját.

Bajnokság
Potyogtak a gólok az élvonalban

2024-03-25 10:12:38

Potyogtak a gólok az élvonalban

A Vehir.hu Veszprém Vármegyei I. osztályú bajnokság 20. fordulójában az élen álló Úrkút öt gólt lőtt a Devecsernek, Balatonalmádi a zord időjárás ellenére három gólt gurított hazai pályán a Magyarpolánynak. A Fűzfő és Perutz is hozta a mérkőzését az utóbbinak volt nehezebb dolga.

Szponzorok