Tizennyolc mérkőzés 66 gólja a képernyőkön

2018. december. 07., 09:52   |    

Tizennyolc mérkőzés 66 gólja a képernyőkön

TIZENNYOLC MÉRKŐZÉS  66 GÓLJA  A KÉPERNYŐKÖN 

A Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának kezdeményezésére harmadik éve kerülnek élő közvetítésre a megyei bajnokság első osztályának találkozói a szervezet Youtube csatornáján. Az internetnek köszönhetően az okos eszközökön a világ bármelyik pontján láthatók ezek az összecsapások. Ezen a mondaton lehet ugyan mosolyogni, viszont volt, aki a tengeren túlról jelezte, hogy nézni fogja a VLS Veszprém- Balatonfüred rangadót. De Budapestről is érdeklődtek mérkőzés közvetítési időpontok iránt. Talán ez is érzékelteti, hogy Csik Ferenc igazgató ötlete tetszést aratott a megyei futball drukkerek körében. Amit a nézettségi mutatók is alátámasztanak, hiszen volt olyan összecsapás, amit, kétezernél is többen láttak.

Augusztustól-decemberig tizennyolc bajnoki mérkőzés került közvetítésre, ezeken hatvanhat gólt láthattak a nézők. A legtöbb a Csetény-Devecser 4-3, és a Füred-Várpalota, valamint a Veszprém- Tihany találkozón született. Mind kétszer 6-1 volt a végeredmény. Mindössze egy gólt tudtunk mutatni az Úrkút-Tihany 0-1-el végződött találkozón.
A közvetítendő mérkőzések kiválasztásában két vezérlő elv volt. Az egyik az élmezőny rangadóinak láttatása, a másik, hogy a tabellán egymáshoz nagyjából közel állók, az azonos játékerőt képviselők összecsapását mutassuk meg az érdeklődőknek. Igyekeztünk kerülni a várhatóan nagy gól különbségű eredményeket sejtető találkozókat, mert azok kevésébe izgalmasak.
A legnagyobb "választás" a Csetény -Devecser volt, ahol a hazaiak már 3-0-ra vezettek, majd egyenlítettek Szakonyi Stefán mesterhármasával a vendégek, de végül Hornyacsek Roland a 80. percben megszerezte a csetényiek győztes találatát, 4-3. A legnagyobb drámát az Úrkút-Füred (2-1) hozta. Talán nem véletlenül a legtöbb látogatóval a csatornán, 2360-an néztek bennünket. További nézettségi sorrend: Tihany-Füred 1483, Úrkút-Veszprém 1458, Veszprém-Füred 1270.
Iványi Tímea technikussal, Magyar Attila operatőrrel ötször voltunk  a Tihany, négyszer-négyszer a Füred, Veszprém és az Úrkút találkozóin.
A hosszú téli szünetben az edzők segítségével visszapillantunk majd jó néhányszor az őszi idényre...


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Utóhangok: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Beharangozó: FAK - Ajka Kristály SE
Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok