U19-es megye válogatott összetartás

2019. október. 03., 17:22   |    

U19-es megye válogatott összetartás

U19-es megye válogatott összetartás

 

VFC USE 19 - Veszprém megyei U 19 válogatott 0:4 (0:2)
Veszprém, Erdész utcai pálya.
Vezette: Pap Ervin (Blum Dániel, Pákh Csaba)
Góllövő: Sánta Szabolcs(2), Szücs Máté, Csonka Tamás.


Minden évben megrendezésre kerülő  Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megye U 19-es"válogatottjai" mérik össze tudásukat egy torna keretében. Idén is megrendezik ezt a tornát, október 16-án, melynek helyszíne Mór lesz.


Ma tartotta első találkozóját a Veszprém megyei U-19-es gárda. A szakmai irányítók idén Lantai Balázs és Farkas László.

A veszprémi hazai csapaton látszott  az összeszokottság, amíg a válogatottnál az elején ez nagyon hiányzott. A fenti állítás a félidő feléig volt csak igaz, mert innen kezdve a Megye legjobbjai egyre jobban átvették az irányítást a pályán. Jól zárt a vendég védelem, ám a hazaiak a középpályán sok labdát elszórtak. Elől a Balatonalmádis Sánta Szabolcs kétszer is megkavarta az USE védelmét és lőtt egy szép és egy nagyon okos gólt. A fordulás után a szintén Balatonalmádis Szücs Máté ugrott ki a védők között és lőtte ki a sarkot.A hazaiak igyekeztek felpörögni, de a vendég védelem Sánta Kornél vezetésével jól rombolt. Az utolsó tíz percben a vendég roham végén a hazai büntető területen belül történt kezezés miatt megítélt büntetőt a TIAC VSE játékosa, Csonka Tamás értékesítette. Az vendéglátok játékosai igyekeztek legalább a becsületgólt megszerezni, de nem sikerült nekik.

A pályán látottak alapján, ha legalább így játszanak a fiúk majd Móron, nem fognak szégyent vallani, s öregbíthetik a Veszprém megyei labdarúgás hírnevét.
Pénteken az U16-os legénységén a sor, Kovács László- Mátyás Richard páros felel a szakmai irányításáért.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok