Újraélesztő készülék pályázat az idei évben is

2019. március. 31., 22:42   |    

Újraélesztő készülék pályázat az idei évben is

A Magyar Labdarúgó Szövetség (továbbiakban: MLSZ) defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdet, amely célja - összhangban az MLSZ stratégiájával -, hogy a speciális eszköz beszerzésének támogatásával az MLSZ hozzájáruljon ahhoz, hogy az önkormányzatok és a sportszervezetek, a játékosok és a bírók életvédelmét megfelelő minőségű eszközzel biztosíthassák.

Az MLSZ szándéka szerint (Infrastruktúra szabályzat 6. § (13) bekezdés d) pontjának rendelkezése) a megyei labdarúgó pályákon (megyei I. és alacsonyabb osztályú labdarúgó pályák) a 2020/21-es bajnoki évadtól kezdődően kötelező lesz újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezése.

Az MLSZ jelen pályázati kiírással meg kívánja könnyíteni a sportszervezetek és önkormányzatok defibrillátorhoz jutását azzal, hogy jelen pályázat keretében 5%-os önerő (!!!) megfizetése és a vonatkozó képzés két fő általi sikeres elvégzése esetén lehetőséget biztosít a több százezer forintba kerülő készülékek megvásárlására.

Pályázat alanya:

Sportlétesítményt üzemeltető önkormányzat;
Sportlétesítményt üzemeltető gazdasági társaság;
Sportegyesület.

A pályázat elbírálásánál tartalék listára kerülnek azok a pályázók, akik már rendelkeznek a korábbi pályázaton elnyert defibrillátor készülékkel.

Pályázat célja:

A megyei labdarúgó pályákon 2020/21-es bajnoki évadtól kötelezően bevezetendő újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezéséhez segítséget nyújtson.

Pályázat pénzügyi és egyéb feltételei:

5%-os önerő megfizetése és a vonatkozó képzés két fő általi sikeres elvégzése.

Pályázat pénzügyi és egyéb feltételei:

2019. április 17.-ig elektronikusan be kell érkeznie a területileg illetékes megyei igazgatóságra. (Veszprém  Megyei Igazgatóság   (veszprem@mlsz.hu e-mail címre)


A defibrillátor ÖNERŐ (pályázati regisztrációs díj) MLSZ központi számlaszám: 11707024-20485739 elutalásának a menete:
Átutalás összege: 20.638,00 Ft (bruttó összeg)
Átutalás közleménye: Defibrillátor pályázat regisztrációs díja
Átutalást igazoló (olvasható) bizonylat megküldése a területileg illetékes igazgatóságra.

A pályázathoz kapcsolódó legfontosabb lépések sorrendje a következő:

1.         2019.03.29. A pályázat meghirdetése.
  (Tájékoztató, ill. adatlap eljuttatása az Egyesületekhez / Önkormányzatokhoz /Gazdasági társaságokhoz.)
2.         2019.03.29. - 04.17. A pályázati adatlap kitöltése, valamint benyújtása. Az adatlap ide kattintva elérhető
A pályázati felhívás és útmutató mellékletét képező Excel formátumú pályázati adatlapot számítógépen ki kell tölteni, majd az Excel fájlt elektronikusan is, és kinyomtatva, cégszerűen aláírva, majd beszkennelve e-mailen küldve kell benyújtani az MLSZ területileg illetékes megyei igazgatóságára 2019. április 17. napjáig.
A formailag megfelelően kitöltött és lepecsételt adatlapot elektronikus úton (e-mailban) a Veszprém Megyei     Igazgatóságra   (veszprem@mlsz.hu e-mail címre kell megküldeni.)
3.         2019.04.17. A pályázat lezárása.
4.         2019.04.22. A pályázatok - megyei igazgatóság általi - formai ellenőrzése, az eszköztámogatásban részesítendő pályázók kiválasztása.
5.         2019.04.17 - 22. A támogatási értesítés, valamint egyben a díjbekérő kiküldése a pályázó részére.
6.         A díjbekérő megérkezését követő 5 munkanapon belül az önerő átutalása az MLSZ központ részére.

Az önerő átutalása központi számlaszámra történik (számlaszám: 11707024-20485739).
7.         Az utalással egy időben az átutalást igazoló (olvasható) bizonylat megküldése a területileg illetékes igazgatóságra.
8.         A szükséges képzések lebonyolítása, a képzésen történő eredményes részvétel, vagy egyéb módon megszerzett BLS tanfolyami képesítés.
9.         A támogatási okirat aláírása, a defibrillátor átvétele.


További hírek

Közérdekű
Gyász - Elhunyt Lesz Ferenc

2020-04-28 14:09:15

Gyász - Elhunyt Lesz Ferenc

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Életének 78. évében elhunyt Lesz Ferenc, a Badacsonytomaji SE elnöke, vezetője, mondhatni, a település labdarúgásának mindenese, a helyi sportélet motorja.1999-ben a Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség Ellenőrző Bizottságának elnöke. Emlékét megőrizzük!

Szponzorok