Utóhangok: Balatonalmádi - Balatonfüzfő

2019. október. 27., 19:12   |    

Utóhangok: Balatonalmádi - Balatonfüzfő

RADNAI GÁBOR MINDENT IS VÉDETT !

BSE - Balatonfűzfő 0-2 (0-0)
Balatonalmádi, 150 néző. Vezette: Bódi Attila. Gólszerző: Szabó Patrik, Reznyák Patrik.

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának balatoni csatája jó iramú, változatos, izgalmas összecsapást hozott sok helyzettel, lüktető játékkal az első félidőben. Az Almádi akár el is dönthette volna a három pont sorsát, de a fűzfőiek kapusa, Radnai Gábor még a ziccerben őt kicselezni akaró Burcsik Martin lábáról is ellopta a labdát. A zöld-fehérek meglepően magasan védekeztek, amit a hazaiak a területbe lőtt labdákkal kontráztak, több ziccert is kidolgozva, amit a fűzfőiek hálóőre többször is védett.
Fordulás után a vendégek vezető gólja után azonnal jogos büntetőt lőhetett Hoffer. A jobb alsó sarok felé tartó lövést azonban Radnai bravúros vetődéssel tolta szögletre. Aztán következett Reznyák bődületes szabadrúgásból lőtt gólja. A fűzfőiek játékosa mintegy 35 méterről zúdította a bal felső sarok felé a labdát, ami a kapufáról vágódott a hálóba. A taktikusan, fegyelmezetten futballozó vendégek ezen az összecsapáson eltüntették a négy helyezésnyi és tíz pontos különbséget ami a két csapat között volt a kezdés előtt.

Burcsik Martin, a Balatonalmádi játékosa:

Röviden is összefoglalható a mérkőzés. Balatonalmádi - Radnai "Rudi" 0-2! Ahogy azt az előzetes nyilatkozatban is jeleztem, a ziccer sem biztos gól, mert még ő  ott van a kapuban. És megint ott volt...




Radnai Gábor, a Balatonfűzfő csapatkapitánya:


Az idény leggyengébb első félidejét produkáltuk, örülök, hogy ekkor meccsben tudtam tartani a csapatot a védéseimmel. Fordulás után a többit elől elrendezték a srácok. Úgy érzem, megérdemelten nyertünk.




A többi eredmény:
Balatonfüred - Herend 7-0, Gyulafirátót - Ajka Kristály 0-10, TIAC - Várpalota 2-3, Badacsonytomaj - Devecser 3-4, Magyarpolány - Úrkút 0-7, Sümeg - Tihany 0-0, Csetény - Pét 1-0.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok