Utóhangok: Balatonfüzfő - Gyulafirátót

2019. október. 06., 21:48   |    

Utóhangok: Balatonfüzfő - Gyulafirátót

TÍMÁR BRAZILOS BOMBÁT ZÚDÍTOTT A JOBB FELSŐBE, DE

FAK-Gyulafirátót 2-1 (2-1)
Balatonfűzfő, 100 néző. Vezette: Papp Ervin. Gólszerző: Koltai (11-esből), Wellesz illetve Tímár. Kiállítva: Zágor.

A mérkőzés előtt csupán egy pont volt a két csapat között, ezért több tétje is volt az összecsapásnak. A fűzfőiek tudják-e növelni az előnyüket, vagy a rátótiak előznek a tabellán a sikerükkel, három, zsinórban elszenvedett vereség után. Volt rá esélyük, hiszen Tímár lekopírozta a Ludogorec braziljának Fradi elleni szabadrúgás gólját. Bő harminc méterről zúdította a labdát Radnai kapujának jobb felső sarkába. A FAK szinte a semmiből fordított egy váratlan 11-esből és Welles lecsorgó labdából lőtt szép bal alsó sarkos találatával. A rátótiaknak volt két egyenlítési ziccere is, de rontottak Ódorék.
Fordulás után több ziccert is elügyetlenkedett a Fűzfő. Zágor a másik oldalon viszont a felső lécre bombázta a labdát szabadrúgásból. Később két sárgával kiállították, mert 11-est reklamált a vele szemben elkövetett szabálytalanságért. Ezért húsz percig emberhátrányban játszott a csapata. Mindent megtettek az egyenlítésért. De emiatt hátul kinyílt a védelmük, amiből a FAK lőhetett volna gólokat, de minden helyzetet elrontottak. Több játékvezetői ítélet is borzolta a kedélyeket a 90 perc alatt.

Csucsánszky Zoltán, a Balatonfűzfő vezetőedzője:
Úgy érzem, megérdemelten nyertünk, bár a mutatott játékunk volt már jobb is. Csak a gyengébb helyzet kihasználásunknak köszönhetjük, hogy nem tudtuk előbb lezárni a mérkőzést.
Polonkai Csaba, a Gyulafirátót vezetőedzője: Gratulálok a Fűzfőnek, megérdemelten nyertek...

További eredmények:
Várpalota- Balatonfüred 0-5, Úrkút- Balatonalmádi 2-3, TIAC- Magyarpolány 2-1, Ajka Kristály - Herend 7-0, Devecser - Sümeg 3-1, Pét-Sümeg 0-1.


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok