Utóhangok: Balatonfűzfő - Magyarpolány

2018. november. 18., 17:47   |    

Utóhangok: Balatonfűzfő - Magyarpolány

KIMARADT BÜNTETŐ, KÉT KIÁLLÍTÁS, POLÁNY SIKER

FAK - Magyarpolány 1-3 (0-2)
Balatonfűzfő, 100 néző.
Vezette: Bódi Attila.
Gólszerző: Szabó Patrik, illetve Nyári ( öngól), Vöröskői, Gottfried Dániel.

A megyei labdarúgó bajnokság első osztályának tavaszról előre hozott első fordulójában a nyolcadik helyezett fűzfőiek a tizenharmadik Magyarpolányt fogadták három pontos előnnyel. A hazaiak szerint 0-0-nál nem adtak meg egy szabályos góljukat, és Kovács Kálmán sem lesről bombázott a hosszú felső sarokba, miközben Radnai kivédte Gottfried Dániel büntetőjét. Ez azonban nem a FAK-ot hozta lendületbe. Nyári öngólja után azonnal duplázott a Polány.
Szünet után, még a folytatás előtt nagy vita volt a fűzfői játékosok és a bíró között, aminek végén Horváth Ferenc edzőt a lelátóra küldték. A második félidő derekán két százszázalékos helyzetet elhibáztak a polányiak, amivel végleg eldönthették volna a három pont sorsát. A hazaiak szépítő találata után nyomtak a Balaton-partiak, de egy gyors kontra végén bebiztosította győzelmét a Magyarpolány, amely a helyzetei alapján teljesen megérdemelt volt. A mérkőzésén végén a csereként beállt Humli Pétert is kiállította a játékvezető.

Így értékelték a történteket a szakvezetők:
Horváth Ferenc, a Balatonfűzfő vezetőedzője:

Kritikán alul futballoztunk, nem játszottunk jól, gratulálok az ellenfélnek!Ők a játékkal foglalkoztak, mi viszont minden mással, ami a vereségünket okozta. Aradi József asszisztens úgy érzem, valami miatt bosszút akart állni. A szövetségi ellenőr szerint is szabályos gólunkat nem adták meg 0-0-nál. Nekem annyit mondott a szünetben: "emlékszem rád fél évvel ezelőttről".

Piri Ottó, a Magyarpolány vezetőedzője:

Úgy érzem, sikerült meglepnünk ellenfelünket. Bátor, támadó futballal sok helyzetet teremtve szerintem megérdemelten nyertünk. 
Mivel a két kiállítás nem a játék közben történt, hanem a szünetben, majd a találkozó végén, ezért az ügy főszereplőit feltétlen érdemes lenne meghallgatni a fegyelmi ítélet előtt.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Duplázná a huszonötöt Szedlacsek Balázs
Bajnokság
Az edző értékel: FC Zirc

2019-01-31 20:17:44

Az edző értékel: FC Zirc

Bajnokság
Az edző értékel: Herend

2019-01-27 20:48:39

Az edző értékel: Herend

Bajnokság
Az edző értékel: Devecser SE

2019-01-25 22:48:07

Az edző értékel: Devecser SE

Értesítők, információk

2017-10-04 12:45:47

Meghosszabbodik a Módosított telephely felújítási pályázat határideje

A Módosított telephely felújítási pályázat az útmutatóban meghatározott feltételekkel meghosszabbodik 2017. 10. 31-ig.

2014-11-26 19:36:59

Önképzési lehetőség

Szponzorok