Utóhangok: Balatonfűzfő - Úrkút

2019. augusztus. 20., 15:22   |    

Utóhangok: Balatonfűzfő - Úrkút

BÜNTETŐT HIBÁZVA IS NYERT AZ ÚRKÚT FŰZFŐN

FAK - Úrkút 0-2  (0-1)
Balatonfűzfő, 150 néző. Vezette: Lovasi István. Gólszerző: Miskei, Hoós.

Az ezer sebből vérző fűzfőiek sérülés miatt legalább hat játékosukat nem tudták pályára küldeni az úrkútiak elleni csatába. A gondokat tetézte az is, hogy a hazaiak futballistája Balatoni Sándor a saját hibáját akarta korrigálni, de utolsó emberként csak szabálytalankodni tudott a kiugró Korpossal szemben, ezért piros lapot kapott. Így a zöld- fehérek hatvan percig emberhátrányban játszottak. Támadásban így csak felvillanásai voltak a hazaiaknak. A vendégek ettől függetlenül is nagyon sok gólhelyzetet kidolgoztak, kapufát is lőttek. Miskei parádés vezető gólja után Korpos Tibor büntetőt is hibázott. Garai Péter edző tanítványai megérdemelt győzelmet arattak Csucsánszky Zoltán szakvezető együttese ellen.
A balatoni csata egyik legjobbja volt a gyors, robbanékony Hoós Patrik László volt, aki sokszor okozott elfutásaival gondot a fűzfői védelemben és végül az ő furcsa gólja is kellett a vendég sikerhez.

 -Az első fordulóban lesről lőttem gólt, most a kapufát találtam el, aztán egy igazi "malac" találattal növelhettem az előnyünket - emlékezett vissza a Sárvárról igazolt 24 éves csatár. - Sokat vacakoltam a biztos gólhelyzetetben. Aztán eltoltam a labdát a kapus mellett, aki elérte a lábamat, majd róla a combomra pattant és onnan gurult a hálóba a játékszer. Ha nem megy be, szerintem ismét büntetőt rúghattunk volna. A lényeg, hogy megint győztünk és két meccsből hat pontunk van.




Szerdán az úrkútiakra újabb kemény erőpróba vár, hiszen a másik bajnokesélyes otthonában, Balatonfüreden vár rájuk kupamérkőzés.
További eredmények: Rátót - Tomaj 1-3!, Ajka Kristály - TIAC 10-1, Pét -Füred 0-1,


További hírek

Bajnokság
Hozzák a kötelezőt?

2024-05-17 08:33:03

Hozzák a kötelezőt?

Izgalmas végjáték, a listavezető Balatonalmádi Gyulafirátótra, a második Fűzfő Szentantalfára látogat, az Úrkút a Pét, a Pápa pedig a Magyarpolány gárdáját fogadja a Vehir.hu vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Bajnokság
Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

2024-05-15 14:26:17

Az elődöntő következik a Veszprém vármegyei labdarúgókupában

A Perutz FC a Péti MTE csapatát, a Balatonalmádi SE az Úrkút SK látja vendégül szerdán délután. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a győztesek a hagyományoknak megfelelően Ajkán vívják majd egymás ellen a finálét.

Bajnokság
Ősi nyerte a rangadót

2024-05-14 14:27:15

Ősi nyerte a rangadót

A Corecomm SI vármegyei másodosztályú bajnokság 23. fordulójának játéknapján, mondhatni papírforma eredmények születettek. Az Öskü szabadnapos volt.

Bajnokság
Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

2024-05-13 08:54:17

Kikapott az Úrkút, hatot vágott a Perutz

Vehir.hu Veszprém vármegyei élvonal 28. fordulójában magabiztosan nyert a Pápa, az Úrkútnak azonban nem sikerült a pontszerzés Tihanyban. Gólzápor Szentantalfán hét gólt láthatott a hazai publikum.

Szponzorok