Utóhangok: Csetény SE - Devecser SE

2018. október. 09., 20:19   |    

Utóhangok: Csetény SE - Devecser SE

SZAKONYI MESTERHÁRMASA IS KEVÉS VOLT A SIKERHEZ 

Csetény-Devecser 4-3 (3-2)
Csetény, 200 néző.
Vezette:
Nagy József.
Gólszerző:
Kakas 2, Nagy Richárd, Hornyacsek Roland illetve Szakonyi 3 (egyet 11-esből)

Az csetényiek méltó módon köszönték meg Gersics Józsefnek a náluk töltött nyolc évet. A korábbi NB I-es játékos a napokban ünnepelte az 50. születésnapját, és a vasárnapi mérkőzés  után szögre akasztotta a stoplist. A második félidő elején vastaps kíséretében adta át  Nagy Richárdnak a csapatkapitányi szalagot.

Kifejezetten változatos, jó iramú, lüketető ritmusú, közönség szórakoztató, remek gólpárbajt  játszottak a csapatok. A hazaiak már három góllal is vezettek, amikor két kontrával, egy percen belül a szünet előtt vissza jött a meccsbe a Devecser . Sőt, egyenlíteni is tudtak a második félidőben. Nyílt sisakkal, győzelemre törekedett mind a két csapat, ami végül a hazaiaknak sikerült a megyei labdarúgó bajnokság első osztályának kilencedik fordulójában.


Veress Botond, a Csetény vezetőedzője:


Nagyon jól kezdtünk, de utána magunkra húztuk az ellenfelünket. Ezzel nehézzé tettük magunknak a mérkőzést. Hajtottunk, küzdöttünk, aminek végén győzelemnek örülhettünk, amit vártunk is magunktól. Gratulálok a csapatomnak az értékes sikerünkhöz.


Cserna Róbert, a Devecser vezetőedzője:

Az első félidőt nagyon elrontottuk, szerencsére a szünet előtti két gólunkkal ismét nyílttá tettük a mérkőzést. Az egyenlítő gólunk után történtekről nem szívesen beszélek, mert úgy érem, volt néhány érdekes játékvezetői ítélet. A győztes találat előtt például "rólam indult" az akció, amit elismert az ellenfél játékosa is, amiért elnézést is kért. Ettől függetlenül, gratulálok a csetényiek győzelméhez. Gersics Józsinak pedig további sok sikert az életben.

 

A mérkőzés gól összefoglalója  a következő linken érhető el: https://youtu.be/JJAcmCpApEY


További hírek

Bajnokság
Döntetlen a vármegyei rangadón

2024-04-22 18:43:58

Döntetlen a vármegyei rangadón

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott az első helyen tanyázó Úrkút az üldöző Fűzfővel.

Bajnokság
Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

2024-04-22 18:00:29

Padányis és Táncsicsos siker a középiskolásoknál

McDonald’s Fair Play Cupon: a lányoknál Padányis, míg a fiúknál Táncsicsos elsőséget hozott a Veszprém vármegyei döntő.

Bajnokság
Meglepik-e az élen állókat?

2024-04-19 08:51:47

Meglepik-e az élen állókat?

Izgalmas mérkőzésekre lehet számítani a Corecomm SI Vármegyei II. osztályú bajnokságban.

Bajnokság
Rangadók hétvégéje

2024-04-19 08:30:55

Rangadók hétvégéje

A VEHIR.HU Veszprém Vármegye I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzheti a tavalyi bajnokot.

Szponzorok